palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat hangjátéksorozatok, hangklipek és hangképes dokumentum-összeállítások gyártásának támogatására

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság háromszakaszos pályázati eljárást hirdet hangjátéksorozatok, hangklipek és hangképes dokumentum-összeállítások gyártásának vissza nem térítendő támogatására.

Keretösszeg: 50.000.000 Ft keretösszegbe
(CSERÉSMIKLÓS2017).

A pályázati eljárás három egymásra épülő szakaszból áll.

Első szakasz: (a pályázati dokumentáció részét képező szinopszis űrlap, a dramaturgiai leírást tartalmazó végleges szinopszis (együtt: szinopszis) Ügyfélkapun keresztül történő benyújtásának határideje): 2017. november 9. 12:00:00

Második szakasz: (a bizottság és a pályázók – szerkesztő, a rendező és a rádiós szövegkönyv/forgatókönyv írója – legfeljebb 20 perces konzultációja) 2018. január 8. – január 19. között.

Harmadik szakasz: (a pályázati kérelem űrlap és annak mellékletei Ügyfélkapun keresztül történő beküldési időszaka) 2018. március 26. – április 12. 12:00:00

Az egy pályázó által elnyerhető maximális támogatás összege a műsorszám gyártására 20.000 Ft/perc.

A gyártási költségeken túl – a magyar irodalmi vagy gyermek korosztálynak szóló hangjátéksorozatok esetén – a rádiós szövegkönyv írására további 1.000.000 Ft számolható el a támogatás terhére, melynek igazolása érdekében a pályázó a pályázat benyújtásával egyidejűleg köteles a szövegkönyv benyújtására és a költségek felmerülésének és kifizetésének igazolására.

A pályázó a pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseit az eljárás harmadik szakaszának utolsó beadási napjáig kizárólag a kerdesek@mecenatura.mtva.hu címre küldött levélben teheti fel. Az Alap legkésőbb 8 napon belül elektronikus levélben ad választ.

Pályázat hangjátéksorozatok, hangklipek és hangképes dokumentum-összeállítások gyártásának támogatására