palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat innovatív diákoknak-Innovact Campus Awards

Innovact Campus AwardsAz idén 15. alkalommal megrendezendő INNOVACT (Reims, 2011. március 29-30.) innovációs szakvásár szervezői az Európai Bizottság támogatásával ebben az évben is meghirdetik a fiatal tehetségek innovációs versenyét, amin az EU-tagországok diákjai vehetnek részt.

Az „elődöntőbe” bejutott egyéni vagy csapatot alkotó pályázóknak módjuk lesz arra, hogy pályaművüket személyesen is bemutathassák az INNOVACT látogatóinak és a neves szakemberekből álló zsűri tagjainak. A pályázatok értékelésénél a legfontosabb szempontok: eredetiség, kreativitás, újszerűség – és természetesen a megvalósíthatóság.

A legjobbak bemutatásának teret adnak többek között a következő honlapok: www.innovact.com, www.letudiant.fr, www.lors.fr, www.lentreprise.fr, www.ffbde.fr

Az első díj 3000 euró, a második és harmadik helyezett egyaránt 1500-1500 eurót kap. A „finalisták” részvételéről a szervezők gondoskodnak (vállalják az utazási és szállásköltséget), a résztvevők pedig mintegy 20 ország kétezer szakmai látogatója és közel kétszáz fiatal innovatív vállalkozás képviselői előtt mutatkozhatnak be. Az ünnepélyes díjátadó március 30-án lesz.

Jelentkezési határidő: 2011. január 24.

Jelentkezni a mellékelt angol vagy francia űrlapok kitöltésével lehet, amit kizárólag elektronikus úton kell eljuttatni a következő címre: dahvia.ouadia@verbatim-communication.fr .

Kontakt : Dahvia Ouadia, dahvia.ouadia@verbatim-communication.fr
Telefon: +33 1 53 10 29 89,

Részletes információk: www.innovact.com, www.letudiant.fr, www.lors.fr, www.lentreprise.fr, www.ffbde.fr

Forrás: http://www.tpf.hu