palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat jazzkoncertek szervezésére

Magyar jazz szövetség pályázatA Magyar Jazz Szövetség 2010. március 5-e és április 5-e között újra megrendezi a Magyar Jazz Ünnepe elnevezésű országos rendezvényét. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Magyar Jazz Szövetség a 2010-es rendezvény is ki kívánja terjeszteni vidéki helyszínekre, aminek megszervezéséhez és lebonyolításához ezúton keresi partnereit, így pályázatot hirdet az alábbi feltételekkel:

1.A Magyar Jazz Szövetség várja olyan, nem budapesti koncertszervezők (jogi személyek) (továbbiakban: Pályázó) jelentkezését, akik örömmel látnának vendégül saját városukban a jazz élvonalához tartozó előadókat, formációkat. A meghívható zenekarok listáját a Magyar Jazz Szövetség állítja össze az előző évben a Magyar Jazz Ünnepe budapesti rendezvénysorozatán fellépő művészekből. A 2010-es Magyar Jazz Ünnep vidéki rendezvényeire meghívható zenekarok a következők:

Cornelio Tutu Band
Balázs Elemér Group
Nigun
Bágyi Balázs Quartet
For Tunes
Tzumo Trio
A LFZE Jazz Tanszékének Big Band-je László Attila vezetésével
Gyárfás István Trió

2.  A Magyar Jazz Szövetség szerződést köt a sikeresen Pályázóval, melyben vállalja vidéki helyszínenként 2-2 formáció fellépti díjának és útiköltségének megtérítését (a Magyar Jazz Szövetség kizárólag a listán szereplő formációk fellépésével kapcsolatos fenti költségtételeket téríti.). A Pályázatokat a Magyar Jazz Szövetség elnöksége bírálja el.

A sikeresen pályázó szerződésben vállalja, hogy:

  • a meghívott zenekarok fellépéseinek tárgyi és technikai feltételeit saját költségen biztosítja (megfelelő színpad, fény- és hangtechnika, technikus, biztonsági személyzet, megállapodás szerint akusztikus zongora, egyéb előre egyeztetett igények).
  • a koncertek minden esetben 2010. március 5-e és április 5-e között kerülnek megrendezésre.
  • Pályázó vállalja, hogy rendezvényén saját költségén helyi érdekeltségű formációt is felléptet.
  • a Magyar Jazz Ünnep rendezvényeként reklámtevékenységet folytat saját régiójában a rendezvény sikere érdekében (plakát, szórólap, regionális média, stb). Vállalja, hogy plakátjain, szórólapjain feltűnteti a Magyar Jazz Szövetség logóját, melyet a Szövetség rendelkezésére bocsát.
  • a szervezéssel és lebonyolítással kapcsolatban minden, az országos meghirdetéshez szükséges információt időben a Szövetség rendelkezésére bocsát.
  • Sikeresen pályázó költségeinek csökkentése érdekében jogosult belépődíjat szedni saját rendezvényén, melynek mértéke nem haladhatja meg az 1000 Ft/fő egységárat.
  • viseli a fellépésekkel kapcsolatos szerzői jogdíjfizetés kötelezettséget Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda felé.
  • a rendezvény lezárását követően beszámolót küld a rendezvényről a Magyar Jazz Szövetség részére.

A pályázatban szerepelnie kell a pályázó által a fenti listáról kiválasztott formáció(k) neve (maximum 2), a megrendezés tervezett időpontja, a megrendezés pontos helyszíne, a pályázó (jogi személy) adatai, kapcsolattartó személy adatai (név, cím, e-mail cím, telefonszám)

Pályázat benyújtási határideje: 2009. november 30.

A pályázatok benyújthatóak e-mail-en keresztül:  hungjazzfed@eji.hu

És postai úton az alábbi címre küldve:

Magyar Jazz Szövetség
1068 Budapest, Városligeti fasor 38.

Forrás: http://www.jazzszovetseg.hu/