palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat középiskolásoknak: NANO-TINC 2009

nanopaprika pályázatA NanoTudomány Nemzetközi Közössége (The International NanoScience Community – TINC) pályázatot hirdet magyarországi és határontúli középiskolás diákoknak NANO-TINC 2009 címmel.

A pályázat célja: Napjainkban egyre gyakrabban hallunk a nanotudományok segítségével kifejlesztett, megalkotott újdonságokról. A pályázat célja, hogy megmutassa, mit gondolnak a mai középiskolások a „nanokorszak” új anyagairól, módszereiről és az ezek segítségével létrehozott termékekről.

Pályázat kategóriák:

  • I. Középiskolások (14-16 éves korig)
  • II. Középiskolások (17-18 éves korig)

A nano-pályázat témái:

  1. NANO-TINC 2009 – rajzpályázat. Csak elektronikus formában beküldött pályamunkákat áll módunkban elfogadni.
  2. NANO-TINC 2009 – a nanotudományokkal kapcsolatos, szabadon választott témájú esszé (.pdf formátumban kérjük beküldeni) A 2. témakörben a pályázat terjedelme I. kategóriában legalább 3 gépelt oldal, II. kategóriában legalább 5 gépelt oldal.

Pályázat beküldési határidő: 2009. november 1.
A pályázatok bemutatására és értékelésére a NanoTudomány Nemzetközi Közössége Internetes oldalának magyar nyelvű tematikus csoportjában kerül sor. A pályázatokat a NanoTudomány Nemzetközi Közössége által felkért szakmai zsűri értékeli. A nyertesek jutalomban részesülnek.

A beérkezett műveket a NanoTudomány Nemzetközi Közössége weboldalán tesszük közzé. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a legjobb pályaműveket nyomtatott formában is megjelentessék.

Bővebb információ a http://www.nanopaprika.eu/group/nanopalyazat weboldalon található, valamint az editor@nanopaprika.eu e-mailcímen kérhető.

A rajzokat és a szöveges pályázatokat a következő címre kérjük eljuttatni elektronikus formában 2009. november 1-jéig: editor@nanopaprika.eu