palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat kulturális szakembereknek

A pályázat kulturális menedzsment képzésben való részvételt támogatja egy ilyen jellegű szervezetnél, ugyanakkor továbbképzést is jelent a pályázat nyerteseinek. Összesen 14 szakembernek nyitott a lehetőség. Fontos kitétel az angol nyelvtudás, mivel  a képzés is ezen folyik.

Az online és élő programokkal megvalósított kulturális menedzsment képzésre olyan fiatal szakembereket várnak, akik európai kulturális központban vagy más kulturális szervezetben dolgoznak, és részt vesznek a menedzsment döntéshozási folyamataiban, 1987 után születtek, és folyékonyan beszélnek angolul. A programban 14 szakember vehet részt.

Jelentkezhetnek önkéntesek, menedzserek, gyakornokok, művészek, illetve, akik résztvesznek a szervezet menedzsmentjében, és minumum egy év tapasztalattal rendelkeznek a szervezetben.

Lényeges kitétel, hogy a szervezetnek jóvá kell hagynia a jelentkező pályázását, és együttműködni a projekt végrehajtása során, illetve magának a szervezetnek kell ajánlania munkatársukat.

A képzés keretében megvalósulnak szemináriumok, felkészítő kurzusok Spanyolországban és mobilitási program (minimum 7 napos, nincs maximalizálva) egy a jelentkezők szervezeteinél azért, hogy további készségeket és ismeretséget új betekintést nyerjenek a kulturális menedzsmentbe.

Jelentkezni ITT LEHET

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. március 27.