palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat Magyarország Víz Világnapi plakátjának elkészítésére

Készítsd el Magyarország Víz Világnapi plakátját! Az idei év a vízi együttműködés éve. A nemzetközi logó és a plakát olyan mintákat, jelképeket, fényképeket használ/alkalmaz, amelyek jellemzőek egy-egy adott országra, illetve az együttműködésre. Ennek a plakátnak a mintájára tervezz/tervezzetek egy olyan új plakátot, amin a motívumok, képek stb. egyértelművé teszik, hogy ez Magyarország plakátja!

Mellékeljetek egy leírást, melyben megindokoljátok, hogy miért pont azok a képek, minták stb. szerepelnek rajta, mire gondoltatok a tervezésnél! A munkát kollázs, montázs technikával, vegyes technikával vagy akár digitálisan is elkészíthetitek.

Jelentkezni három korosztályban lehet: Alsó, felső tagozatos és középiskolás diákok, max. 3 fős csoportban vagy egyénileg.

A legjobb plakát a honlapunkon egész évben látható lesz majd!

Az elkészült alkotásokat (maximum 2 MB méretben) és a kapcsolódó leírást .pdf formátumban, az alábbi címre küldjétek: plakat@dunamuzeum.hu

 A pályázathoz a következő adatokat kérjük csatolni:

  • név/csapat neve (ez esetben a csapattagok neve is, iskolás csoport esetén az iskola neve, a kapcsolattartó neve),
  • korosztály/kategória, pontos internetes elérhetőség (élő e-mail cím), a helység ahol a pályázó/k él /élnek.

Beküldési határidő: 2013. március 11. (hétfő), 08:00.

Díjazás, nyeremények, értesítés: A meghirdetett pályázatokban korosztályok szerint a zsűri által legjobbnak ítélt első három helyezettet fogjuk díjazni. A legjobbnak talált munkák a Duna Múzeum honlapján egész évben láthatóak lesznek. A díjazottakat e-mailben fogjuk értesíteni 2013. március 18. hétfő 12h-ig. A díjazottak március 21-én csütörtökön Budapesten, a Vidékfejlesztési Minisztérium dísztermében ünnepélyes keretek közt vehetik át a jutalmakat, majd ezt követően egy Parlamenti sétára invitáljuk őket.

Forrás: http://www.vizvilagnap.hu