palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat mesekönyv illusztrálására

A Pont-Egy Kft. a LELKIZÓNA magazin (www.lelkizona.hu) kiadója pályázatot hirdet mesekönyv illusztrálására. A mesekönyv 4-6 éves gyermekeknek szól. A mese célja, hogy a gyermekek megismerjék és megszeressék a természetet, jobban odafigyeljenek környezetükre. A mese szerzője pszichológus, így a gyermeki személyiségfejlődés, az érzelmek és kapcsolatok bemutatása is fontos szerepet játszik a történetben.


A mese első kötete a  http://lelkizona.hu/miki-es-lili/   címen olvasható.  A tervek szerint további kötetek is készülnek, amelyben a főszereplő az évszakokhoz kötődő változásokat, eseményeket ismeri meg.

A pályázat során a mese 3. fejezetéhez (Ne bántsd a fát!) várunk 5 darab illusztrációt.
(A képek mérete nyomtatásban kb.  20 cm x 12 cm lesz)

Kiemelt szempont a pályázatok elbírálása során, hogy a színeiben és ábrázolásmódjában a mese hangulatához és a gyermekek életkorához igazodjon az illusztráció.

A beérkezett pályaművek közül Kovács Szilvia, pszichológus és Kocsis László, kertészmérnök, a mese szerzői választják ki a győztes pályázót, aki lehetőséget kap a teljes mesekönyv illusztrálására (10 mese 100 darab rajz) 100 000 Ft-os tiszteletdíj fejében.
Amennyiben a mesekönyv további részei is megjelennek, akkor azok illusztrálására is a győztes pályázónak nyílik lehetősége.

A pályaműveket, illetve a felmerülő kérdéseket az info@lelkizona.hu címre várjuk 2013. március 15.-ig. A pályázatok elbírálásának határideje 2013.április 1.-e, melynek eredményéről fenti honlapon tájékoztatjuk a nyilvánosságot.

Kovács Szilvia
szerző
Lelkizóna magazin főszerkesztője
Pszichológus

Kocsis László
szerző
Pont-Egy Kft.  tulajdonosa
Kertészmérnök

WeB: http://lelkizona.hu/