palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a szórványban folyó oktatás támogatására

balassi intézet pályázatokAz Emberi Erőforrások Minisztériuma a Balassi Intézet közreműködésével nyílt közoktatási pályázatot hirdet a szórványban folyó oktatás támogatására a 2014/2015-ös tanévben. A pályázat célja: Romániában, Ukrajnában, Szerbiában, Horvátországban és Szlovákiában közoktatási (nem felsőfokú vagy felsőoktatási képzés) szórványterületen dolgozó pedagógusok és tanulók ösztöndíjának biztosításához, utazási, valamint kollégiumi ellátási költségekhez történő hozzájárulás.

A szórványban folyó oktatás támogatására kiírt pályázat célja: a Romániában, Ukrajnában, Szerbiában, Horvátországban és Szlovákiában közoktatási (nem felsőfokú vagy felsőoktatási képzés) szórványterületen dolgozó pedagógusok és tanulók ösztöndíjának biztosításához, utazási, valamint a kollégiumi ellátás költségeihez történő hozzájárulás.

A pályázat benyújtására jogosultak köre: Romániai, szlovákiai, ukrajnai, szerbiai, horvátországi jogi személyiséggel rendelkező határon túli magyar nonprofit szervezetek (egyházak, alapítványok, egyesületek, civil szervezetek, társulások, alapítványok, stb.).

A pályázaton felhasználható pénzügyi keretösszeg 21 millió forint, az elnyerhető támogatás alsó határa 100.000.- forint, felső határa 2.000.000 forint.

A pályázatok benyújtása, határidő

A pályázatokat kizárólag az erre rendszeresített adatlapon lehet benyújtani, amely a hozzá tartozó nyilatkozattal együtt a csatolt fájlból érhető el.

A kitöltött pályázati adatlapokat 2 eredeti példányban – az előírt mellékletek csatolásával a Balassi Intézet Márton Áron Szakkollégiumába (1037 Budapest, Kunigunda útja 35.) Persa Virágnak címezve kérjük eljuttatni, továbbá egy – egy példányt elektronikusan az alábbi címekre:
virag.persa@bbi.hu, illetve annamaria.kiraly@emmi.gov.hu

Letölthető dokumentumok

Pályázati kiírás

Pályázati adatlap

A pályázat benyújtásának (postai feladásának) határideje: 2014. szeptember 30.

LINK:  Pályázat a szórványban folyó oktatás támogatására