palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat újságíróknak az elektromos cigarettáról

A Villanypára Egyesület pénzdíjas sajtópályázatot hirdet, melynek célja az elektromos cigaretta hazai megítélésének megváltoztatása, az észérvek felsorakoztatása a gazdasági érdekekkel szemben, a valós tények közlése az olvasókkal.
Beküldési határidő: 2013. április 30.
A pályázat témája: Az elektromos cigaretta helyzete hazánkban, avagy miért tiltják, ami életeket menthet? A pályázóktól olyan munkák elkészítését várjuk, melyek képesek a hazai lakosságot széleskörűen, objektíven tájékoztatni az elektromos cigaretta körül itthon kialakult helyzetről, valós adatok felhasználásával.

Pályázati feltételek:

 • Az ország valamennyi nyomtatott és internetes napi és hetilapjának munkatársai pályázhatnak.
 • A pályamunkák terjedelme 3.000 – 10.000 karakter legyen.
 • A pályamű – nyomtatott (országos, megyei, helyi) lapban vagy internetes portálon megjelent írás – e pályázati kiírásra készül és 2013. március 25. és 2013 április 30. között jelenik meg.
 • A cikk bemutatja az elektromos cigarettát, a benne rejlő lehetőségeket.
 • A pályamunkák elkészítésénél a pályázó vállalja, hogy a pályamunka készítésénél felhasználja a Villanypára Egyesület információit
 • Egy pályázó benyújthat több pályázatot is. Alkotócsoportok, stábok is adhatnak be közös pályázatot, helyezés esetén a díj a teljes alkotócsoportot illeti.
 • Nem pályázhatnak a Villanypára Egyesület alkalmazottai, együttműködő munkatársai, valamint fentiek közvetlen családtagjai.
Beküldés:
A pályaműveket az alkotók és a szerkesztőségek nevezhetik a sajto@vaper.hu e-mail címen a következő adatok megadása mellett:

 1. A pályázó(k) neve(i), elérhetőségei (e-mailcím és telefonszám)
 2. A pályázat címe (megegyezhet a megjelent anyag címével)
 3. Az anyag megjelenésének helye
 4. Az anyag megjelenésének ideje

Kérjük, hogy a pályázatot tartalmazó e-mail tárgymezőjében a következő szerepeljen: Elektromos cigaretta – újságíró pályázat, és a csatolt melléklet neve egyezzen meg a pályázat címével! A melléklet lehet a nyomtatott anyag pdf változata vagy az internetes anyag linkje.

A pályázó vállalja, hogy az elkészült pályamunkát tartalmazó sajtóorgánumot öt darab eredeti példányban eljuttatja a szervezők címére.

Beküldési határidő: 2013. április 30.
Levélcím: Villanypára Egyesület, 6766 Dóc, Petőfi u. 9.
E-mail: sajto@vaper.hu

A pályázat díjazása a következőképpen oszlik el a díjazottak között:

 • I. helyezett 60.000 Ft
 • II. helyezett 40.000 Ft
 • III. helyezett 20.000 Ft

A díjazásról a Villanypára egyesület tagsága dönt szavazással. A pályázat lezárását követően a nyertes pályázók megadott elérhetőségeiken kapnak értesítést. A pályázati anyag elkészítéséhez a vaper.hu oldalon fellelhető összes anyag szabadon felhasználható, valamint a feltüntetett elérhetőségeink is igénybe vehetők.

Eredményhirdetés: 2013 május. A pontos dátumot és helyszínt a pályázat lezárásakor a megadott elérhetőségeken közöljük a pályázókkal.