palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat városkommunikáció mesterkurzus megvalósítására

vkmA pályázat célja a Fenntartható Energia Hét keretein belül egy olyan gyakorlatorientált kurzus megvalósítása a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, a BME Szociológiai és Kommunikáció Tanszéke és a XVIII. kerületi Önkormányzat szervezésében, amely lehetővé teszi a városkommunikáció népszerűsítését az urbanisztikai folyamatok iránt érdeklődő fiatalok körében. A fiatalok számára olyan gyakorlati lehetőség biztosítása, amely során az elméleti tudásukat gyakorlatban mérhetik össze. 

A pályázat tárgya:

A XVIII. kerület (Pestszentlőrinc-Pestszentimre) kerületi brandépítéséhez kapcsolódó kommunikációs terv csapatokban történő elkészítése 2015. június 22. és 26. között, majd a terv prezentálása  a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont által megrendezett Fenntartható Energia Hét utolsó napján, 2015. június 26-án. Az ötnapos rendezvény első napján lehetőség nyílik a helyszín bejárására, a további programok a BME épületében zajlanak majd, hiszen a pályázó csapatoknak lehetősége nyílik délelőttönként szakmai előadások meghallgatására és szakmai konzultációs lehetőségre a pályázat tárgyának témakörében.

Díjazás:

 1. helyezett csapat: 300.000 Forint
 2. helyezett csapat: 200.000 Forint
 3. helyezett csapat: 100.000 Forint

Kik nyújthatnak be pályázatot? Legalább három, maximum négy fős, nappali tagozatos egyetemi hallgatókból álló csapatok, akik:

 • a jelentkezés előtt csapatokba rendeződnek és mint csapat adják be a jelentkezésüket
 • a csapatnak kommunikációs szakos, valamint építész/építő/energetikus/gépészmérnök, továbbá közgazdász hallgatókból kell állnia
 • alap- és mesterszakon már végzett hallgatók is jelentkezhetnek, amennyiben tanulmányaikat (abszolutórium) 2014 májusa után fejezték be.

A csapatok kialakításának feltételei:

 • legalább 1 fő kommunikáció szakos hallgató
 • legalább 1 fő mérnök építész/építő/energetikus/gépészmérnök hallgató
 • legalább 1 fő közgazdász hallgató

Letölthető dokumentumok

Pályázati dokumentumok:

A jelentkezésnek tartalmaznia kell:

 • a csapat neve
 • a csapat elérhetősége (e-mail cím)
 • a csapat tagjainak a neve
 • a csapattagok minimum három, maximum 5 soros bemutatkozása, amely tartalmazza a tanulmányaik megnevezését és érdeklődési körüket
 • a csapattagok minimum 2.000, maximum 3.500 karakteres írása arról, hogy mit gondolnak a városkommunikáció feladatáról, eszközeiről és lehetőségeiről a városfejlesztésben.

A jelentkezések beadásának határideje és módja: 2015. június 8. (hétfő) 12:00, az alább e-mail címen: a.paksi@mut.hu

A benyújtott pályázatok értékelése: A benyújtott pályázatokat a beadást követően a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont Bíráló Bizottsága bírálja el és e-mailben értesíti 2015. június 12. 12.00 óráig.

Kapcsolattartás: A szervezők a jelentkező csapatokkal e-mailen (a.paksi@mut.hu) tartják a kapcsolatot, avagy személyesen a Magyar Urbanisztikai Társaság székházában. (1094 Budapest, Liliom utca 48.)