palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Panasonic Fotópályázat

panasonic pályázatMi a nyár legszínesebb emléke? Júniustól szeptemberig tartó fotópályázatunkban havonta egy-egy témában várjuk a fényképeiteket! Júniusban a természet és az ember alkotta csodákra vagyunk kiváncsiak. akár itthon, akár külföldön jársz, és egy igazán színpompás látkép tárul eléd, ne habozz kattintani a Lumix gépeddel!

Utazz! Kattints! Klikkelj! Hozd haza az élményt! Nyerj havonta egy Lumix DMC-TZ20 fényképezőgépet!
Az új LUMIX TZ20 kamera egy igazi, minden igényt kielégítő útitársa lehet, legyen szó akár fénykép, akár filmfelvételről. Ez a kompakt méretű készülék 16x-os optikai zoomos nagy átfogású Leica objektívvel és a beépített GPS vevővel az ideális fényképezőgép azok számára, akik szeretnek utazni és nem akarnak lemaradni egyetlen felvételről sem.
A gyönyörű fényképek mellett a TZ20 nagyfelbontású, 1920×1080 50i (PAL) Full-HD video rögzítésére is alkalmas. A készülék tetején található dedikált videó gombnak köszönhetően a felhasználó azonnal elindíthatja a filmfelvételt.
Több információt a Panasonic honlapján találsz: Lumix TZ20

Tegyük együtt felejthetetlenné az idei nyarat egy közös játékkal! Júniustól szeptemberig tartó fotópályázatunkban havonta egy-egy témában várjuk a legemlékezetesebb, legviccesebb, legszínpompásabb eseményekről, vagy épp a legnagyobb buliról készült fényképeiteket!

A fotópályázaton 14 éven felüli magyar magánszemélyek vehetnek részt.

A részvétel díjmentes.

A pályázatban való részvételhez a pályázóknak fel kell tölteniük Panasonic fényképezőgéppel készített digitális fotóikat a Panasonic fotópályázat Facebook alkalmazásába az alábbi témákban:
Június: A nyár legszínpompásabb pillanata
Július: A nyár legviccesebb pillanata
Augusztus: A nyár legnagyobb bulija
Szeptember: A nyár legjobb szabadtéri pillanata

Részvételi feltételek: Only persons residing in Hungary who are at least 14 years of age can enter.

Fotópályázat kezdete:  June 03, 2011 @ 12:00 pm (CEST)

Fotópályázat vége: June 30, 2011 @ 06:00 pm (CEST)

Bővebben: