palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Petőfi flashmob – Pályázat középiskolásoknak

pim pályázat„Látjátok ezt a táncot? Halljátok e zenét?” Petőfi flashmob – Pályázat középiskolásoknakA pályázat témája: Az 1848. március 15-i események emlékére szervezzetek Petőfivel és a forradalommal kapcsolatos flashmobot.

A flashmob olyan közösségi esemény, amelynek során adott időpontban, előre tervezetten, emberek egy csoportja valamilyen céllal figyelemfelkeltő tevékenységet végez. Lényege a közterületen, közösségi helyeken való figyelemfelhívás, szórakoztatás és a közönség ebbe való bevonása.

Az akciót egyedi helyszíneken (akár a Petőfi Irodalmi Múzeum kertjében), kreatívan valósíthatjátok meg. Bárhol, bármikor megszervezhetitek az eseményt, ahol megemlékeznek a forradalom eseményeiről.

Kik pályázhatnak? 14 – 19 éves kor közötti középiskolai osztályok vagy csoportok (max. 30 fő).

Beküldési határidő: 2014. március 17.

A flashmobot mindenféle rögzítőeszközzel (kézikamerával, mobiltelefonnal, tablettel) fel lehet venni, az utómunkálatokhoz is bármilyen programot használhattok.

A flashmobokat fájlmegosztók segítségével ( Wetransfer vagy Toldacuccot) küldjétek el a muzeumped@pim.hu e-mailcímre. A videó mellé csatolva küldjétek el az innen letölthető jelentkezési lapot is.

Link: Petőfi flashmob – Pályázat középiskolásoknak