palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Photoforchange in Europe – Fenntartható élet a változó gazdaságban fotópályázat

Az IEE program keretében megvalósításra kerülő CITY_SEC projekt az intelligens energiagazdálkodás előmozdítását és elterjesztését célozza. A projekt partnerei fotópályázatot hirdetnek “Photoforchange in Europe – Sustainable living in changing economy (Fenntartható élet a változó gazdaságban)” címmel.

A téma az energetikai átalakulás, a gazdaság környezet-barátabbá tételének folyamata („zöldítése”), a helyi ökológiai lábnyom csökkentése. 

A kiválasztott képek egy katalógusban jelennek meg, amelyet a projekt honlapján és más fontosabb energetikai témájú európai honlapon is közzétesznek. Emellett kiállításra is kerülnek Brüsszelben, valamint az összes résztvevő ország Zéró Kibocsátási Napján is.

A pályázatok beérkezési határideje: 2012. március 31. 12.00  (olaszországi idő szerint).

A pályázatokat 2012. Április 1– 30között bírálják el.

A zsűri a következő tagokból áll:

  • Mr. Mattias Klum
  • Mr. Stefano Unterthiner
  • Mr. Roberto Caccuri

 

  • 1. díj: Egy 5 napos utazás a nyertesnek és egy kísérőnek egy európai országba, beleértve az energiahatékonyság és a megújuló energiahasználat területén megvalósult innovatív fejlesztések látogatásának lehetőségét, valamint kerékpáros élmények szerzését, és fotózást.*
  •  2.díj: Egy 2 napos utazás a nyertesnek és egy kísérőnek Koppenhágába, Európa egyik legzöldebb városába, beleértve a környezetbarát látnivalók megtekintésének lehetőséget és fotózást.
  •  3.díj: 800 Euro értékű utalvány (objektívre)

A 20 év alatti pályázók közül a legjobb alkotásért ‘Különdíj’ kerül elismerésre.

Díjátadó ünnepség: 2012. június 20., az Eusew 2012 ideje alatt, Brüsszelben

A pályázattal kapcsolatban a fotópályázat hirdetményében találhatóak további információk és szabályok.

Letölthető dokumentum

photo change 2012 Fotopalyazat Hirdetmeny

A részvételhez a jelentkezési lap és mellékleteinek angol nyelvű  kitöltése és megküldése szükséges (a formanyomtatvány Word dokumentumként letölthető), melyhez segítségképp a magyar nyelvű fordítás megtalálható a hirdetmény végén.

A fotópályázattal kapcsolatos kérdéseikkel kérjük, forduljon a NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. marketing és nemzetközi kapcsolatok csoportjának kollégáihoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

E-mail: nemzetkozi@norda.hu
Telefonszám: +36-46-504-460
Cím: 3525 Miskolc, Széchenyi út 107.

A projekt honlapján www.citysec.eu, illetve a facebookon is nyomon követhetik a fotópályázat részleteit.