palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pihenj, fotózz és nyerj a Danubius-szal! Fotópályázat

danubius pályázatÖrökítsd meg a nálunk töltött napokat, és küldd be nekünk a legjobban sikerült fényképedet! A legszebb, legvidámabb, legkülönlegesebb képek beküldői között értékes nyereményeket sorsolunk ki. A téma lehet családi üdülés, wellness pihenés, vagy akár romantikus hétvége a pároddal, a lényeg, hogy a helyszín minden esetben valamelyik Danubius szálloda legyen!


Pályázatunkon bárki részt vehet, aki úgy gondolja, hogy képei a nagyközönség figyelmére érdemesek, akik a nyertes képekkel akár a Danubius weboldalán, vagy a következő katalógusában is találkozhatnak.

Díjazás:

  • 1. díj: Két fő részére szóló 2 éjszakás londoni hétvége MALÉV repülőjeggyel
  • 2. díj: Két fő részére szóló 2 éjszakás wellness hétvége belföldi Danubius szállodában
  • 3. díj: Két fő részére szóló vacsorameghívás belföldi Danubius szállodában

Beküldési határidő: 2010 június 30.

A nyereménysorsolás időpontja 2010. július 15, melynek eredményéről a nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint a www.danubiusfoto.hu weboldalunkon is feltüntetjük, legkésőbb 2010. július 30-ig.

Pályázat részvételi feltételei:
A pályázat nyílt, azon életkortól, lakóhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet, kivéve a Danubius Zrt., a Danubius Nyrt. valamint a Gundel Kft alkalmazottai.

Kizárólag a magyarországi Danubius szállodákban készített képek vehetnek részt a pályázaton.

A pályázók a fotó beküldésével hozzájárulnak, hogy a Danubius az általuk feltöltött fényképe(ke)t egy előzetes szűrést követően a www.danubiusfoto.hu weboldalon nyilvánosságra hozza, illetve a nyertes képeket a Danubius saját weboldalán valamint marketing anyagaiban korlátlan ideig felhasználhatja.
A fotó(k) feltöltését megelőzően a pályázók kötelesek a fotón szereplő személyeknek a fotó feltöltéséhez és publikálásához szükséges hozzájáruló nyilatkozatát beszerezni.
A pályázó a fotón szereplő személyeknek a felhasználáshoz szükséges hozzájáruló nyilatkozatát a Danubius kérésére 5 munkanapon belül kötelesek megküldeni. Ennek elmaradása esetén a Danubius jogosult a pályázó által feltöltött fotót a honlapról eltávolítani.

A pályázaton egy versenyző maximum 3 képpel indulhat. A fotók JPEG formátumban tölthetőek fel, min. 250 KB és max. 2 MB közötti méretben. A díjazott képeket utólag nagy felbontásban is bekérjük.

A pályázó a nevezéssel és a fotók feltöltésével a jelen pályázati kiírás feltételeit elfogadja.

A nevezéshez, kérjük, regisztráljon be.

A pályázat szervezője:
A fotópályázat szervezője a Danubius Szállodaüzemeltető és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1051 Budapest, Szent István tér 11., cégjegyzékszáma: 01-10-041120, adószám: 10219522-2-44).

Forrás: www.danubiusfoto.hu