palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pillangóhatás pedagógia program – pályázat középiskolásoknak

A Színes Város Csoport idén is elindítja Pillangóhatás nevű, középiskolás diákoknak szóló kampányát. A diákok egy szürke, de kiszínesítendő épületfallal pályázhatnak.

Hogyan lehet pályázni?

 1. A legfontosabb: TÖLTSD KI A JELENTKEZÉSI LAPOT ÉS KÜLDD VISSZA február 26-ig! LETÖLTÉS
 2. Le kell fotózni a helyszínt, amit szeretnél kiszínesíteni.
 3. Le kell írni, miért azt a helyszínt választottad, tehát kell egy lehetőleg minél rövidebb szöveg arról a helyszínről, amit szeretnél színesebbé tenni, és a helyszín pontos címét is fel kell tüntetni.
 4. Be kell írni a középiskola nevét, ahova jársz.
 5. Meg kell kérdezni az igazgatót, hogy előzetes beleegyezését adja-e a jelentkezéshez, amit meg kell szerezni Tőle írásban (a feltétel a jelentkezési lap része).
 6. Az egészet el kell küldeni a pillangohatasprogram@gmail.com címre.
 7. A tárgyba annyit kell írni: pályázat 2013

Kik pályázhatnak?

 • Kortól függetlenül olyan magyar diákok pályázhatnak az egész országban, akik bármilyen középiskolába járnak.
 • Kollégiumok.

Mit kell tennem, miután elküldtem a pályázatot a pillangohatasprogram@gmail.com címre?

Várni, és drukkolni, hogy a pályázatod kikerüljön a weboldalra.

Kik nem pályázhatnak?

Azok a közösségek és iskolák, akikkel már dolgoztunk. Sorrendben ezek az alábbiak: Zöld Kakas Líceum (Budapest), III. Béla Gimnázium (Zirc), Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium (Budapest), Pécsi Művészeti Gimnázium

Pályázati feltételek:

 • A kiszínesíteni kívánt felületnek forgalmas helyszínen kell lennie.
 • Jelen kiírásnak megfelelő jelentkezés.
 • A középiskola igazgatójának írásos beleegyezése a Pillangóhatás Pedagógiai Programban (PPP) való részvételre a PPP feltételrendszerének ismeretében.
 • A kifesteni kívánt falfelületet nem kell sem vakolni, sem glettelni, létra nélkül festhető, és nem kell hozzá sem emelőt, sem ipari alpinistákat igénybe venni.

Figyelem! A pályázat nem iskolák felújítását szolgálja, ezért olyan pályázatot nem tudunk elfogadni, amely valamilyen középiskola falát szeretné kifesteni.

A pályázat megvalósítása, lebonyolítása

 1. A pályázók a pillangohatasprogram@gmail.com címre 2013. február 26-án éjfélig küldhetik el a pályázatukat, a hozzá tartozó képpel, és szöveggel. A pályázatokat értékeljük, majd közzé tesszük itt, a honlapon.
 2. Az internetes közönség szavaz a pillangohatas.org weboldalon. A pályázók elemi érdeke, hogy a szavazás ideje alatt folyamatosan mozgósítsák az embereket, hogy minél többen szavazzanak az ő pályázatukra.
 3. A nyertessel egyeztetjük a részleteket. Ezek után a nyertes a Pillangóhatás Pedagógiai Program (PPP link) alapján, projekt szerűen kiszínesíti a nyertes felületet.

A pályázat és a szavazás minden kérdésében a kiíró dönt, további jogorvoslatnak helye nincs.

Megvalósult pályázatok (példák)