palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Plakátok viadala – közművelődési plakátpályázat

A Magyar Népművelők Egyesülete plakátpályázatot hirdet a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében.

Pályázatot nyújthat be: Közművelődési feladatot önállóan vagy integráltan ellátó intézmények, feladat ellátó civil szervezetek, plakátot készítő grafikusok vagy tervező műhelyek. Várunk minden olyan, a szervezetek programjait, munkáját népszerűsítő plakátot, amelyet egyedi grafikai igénnyel készítettek a kiadók.

A pályázat benyújtásának feltétele: A pályázó az általa 2016-ban készítette saját alkotásával pályázhat. A pályázó a pályamunka online feltöltésekor felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunkán szerepelő tartalom jogtulajdonával rendelkezik.

A pályázat benyújtása:

A pályamunka benyújtása elektronikusan a www.kulturhazak.hu weboldalon lehetséges 2017. január 9-e és 2017. február 6-a között.

Az adatlap kitöltését követően a pályázónak fel kell töltenie a pályamunkát pdf vagy jpg formátumban.
Egy pályázó maximum 5 pályamunkát nyújthat be. A fájlok elnevezésekor kérjük az alábbi formulát használni: ékezet nélkül: szerző neve_esemény neve_esemény települése, Budapest esetében kerülete.
Kérjük a pályázókat, hogy a regisztrációnál megadott e-mail címüket a pályázati időszakban és azt követően a kiállítás megnyitójáig folyamatosan figyeljék! A zsűrizést követően értesítjük a pályázóinkat arról, hogy pályamunkájuk bekerült-e a kiállítandó alkotások közé. Amennyiben igen, a pályázónak meg kell küldenie a plakátot nyomtatásban, az eredeti kiadás szerinti méretben és minőségben.

Pályázati anyag feltöltése

Kiállítás: A legjobbnak ítélt maximum 40 plakátot 2017-ben, a Magyar Népművelők Egyesülete Vándorgyűlésén kiállítás keretében mutatjuk be. Ezen felül a Kultúrházak éjjel-nappal akció internetes felületein is megjelentetjük.

Értékek, zsűrizés: A pályamunkákat a Magyar Népművelők Egyesülete által felkért grafikus, közművelődési, PR és fotós szakemberekből álló zsűri értékeli.

Díjazás:

  • I. helyezés/ tervező: 70 000 Ft, a plakátot készíttető szervezet: 50 000 Ft
  • II.helyezés/ tervező: 50 000 Ft, a plakátot készíttető szervezet: 40 000 Ft
  • III. helyezés/ tervező: 30 000 Ft, a plakátot készíttető szervezet: 30 000 Ft

Plakátok viadala – közművelődési plakátpályázat