palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pólótervező pályázat – Tervezz pólót és nyerj!

pólótervező pályázat

Tervezz saját pólót a Coca-Cola light és a USE unused segítségével és kerülj be a legjobbak közé! Ha terved elnyeri a szavazók és a szakmai zsűri tetszését, munkád a hello you collection része lesz. Sőt, a saját tervedből készült pólók mellé USE unused ruhatárat kapsz. Vagy legyél a leggyorsabb szavazók között, és tiéd egy InStyle előfizetés. Mit kell tenned?

  • Regisztrálj a coke.hu oldalon. (Az első tervezéshez és szavazáshoz nincs szükség pontokra.)
  • Tervezd meg a saját felsődet!
    • Válassz öt stílus közül, alkosd meg a felsőd egyedi fazonját, részleteit és grafikáját a mintákból és színekből. Ha kész vagy, helyezd el a hello you logót a terved elölnézetén. Te döntöd el hová, mekkora méretben kerüljön a logó és akár el is forgathatod! Mentsd el a tervet és oszd meg barátaiddal, hogy szavazhassanak alkotásodra és munkád a hello you collection része lehessen! …és kezdd újra a tervezést a maradék négy stílusban.
    • A USE unused divattervezői a honlapon megnézhető (http://www.coke.hu/MainServlet?action=helloyou) videóban végigkalauzolnak lépésről lépésre a tervezési folyamaton.

Szavazz, hogy mely tervek alkossák a hello you collection-t.
A szavazatok alapján minden kategóriában kialakul egy Top10-es lista.
A szakmai zsűri ezekből választja ki kategóriánként a legjobb három tervet, összesen 15 db-ot, 2009. június 5-ig.

Ha bekerülsz a legjobb 15 közé:

  • a USE unused segítségével közösen véglegesítheted a tervedet, amit később bárki megvásárolhat,
  • 100 000 Ft értékű USE unused ruhatárat kapsz,
  • és a saját tervedből készült 5 db póló is a tiéd.

A leggyorsabb 500 szavazó pedig negyedéves InStyle előfizetést nyer.

Az InStyle – a Te stylistod
Az InStyle közszereplők magánarcát mutatja be, a világ lenyűgöző hírességeinek személyes stílusát, választásait fedi fel.
Az InStyle bennfentes útmutató a szépség, a divat, a lakberendezés, a szórakozás és a jótékonyság világához, a legfrissebb trendekhez.
Az InStyle ihlet és ötlet hiteles forrása.
Az InStyle segít egy nőnek stílusosan élni és könnyen követhető tanácsokkal segít az olvasónak eligazodni a trendek sokszínű világában.
Az InStyle divatoldalai mindig a sztárok és hírességek öltözködésében és a kifutókon megfigyelt trendeket fordítja le az olvasók által is elérhető, használható és követhető tippekre. Az egyedülállóan praktikus divat-összeállítások mellett megjelenő pontos és informatív (ár, weboldal, telefonszám) elérhetőségek is segítenek az olvasónak eligazodni a stílus sokrétű világában.

A program 2009. április 6-tól 2009. május 31-ig tart.

(Forrás: www.coke.hu)