palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Promenád díj-Promenád a nők sétánya program

promenad-palyazatA Promenád – „A nők sétánya” program kuratóriuma és a Partners Hungary Alapítvány pályázatot hirdet. A „Promenád díj” egy nemzetközi női civil kezdeményezés által alapított díj, amelyet figyelemre méltó személyiségű és kiemelkedő civil tevékenységet végző nők elismerésére hoztunk létre. A Promenád-díjat évről évre öt közéleti tevékenységet végző nő kapja meg, elismerve ezzel a nők által a társadalom működtetésében végzett nélkülözhetetlen civil és közösségi tevékenységeket. Szándéka továbbá, hogy valódi női példaképek előtérbe állításával követendő és követhető példákat mutasson fel. A díj odaítélése után a díjazottak tiszteletére a Flórián téren álló Promenád – Nők sétányán egy- egy fa elültetésére kerül sor. Jelöljön Ön is a Promenád díjra közösségi tevékenységet végző civil nőket!

Jelölés feltételei: Jelölhető a Promenád díjra minden olyan magyar nemzetiségű illetve magyar állampolgár, nagykorú, a társadalmi, tudományos, kulturális, gazdasági vagy sportéletben jelenleg is aktív szerepet játszó nő, aki közéleti tevékenysége során aktuális társadalmi témákkal és problémákkal foglalkozik. Tevékenységével tanúbizonyságot tett nyitottságáról és toleranciájáról, valamint követésre méltó eredményt ért el, amellyel másokat is a közjóért való tevékenységre ösztönöz.

A jelölés módja és további részletei:

A Promenád díjra a jelöltállítási adatlap kitöltésével lehet jelölni.
A jelölések beérkezését követően a Partners Hungary Alapítvány értesíti a jelölteket.
A pályázatokat szeptember végén egy független társadalmi zsűri bírálja el.

A jelölés kizáró feltételei:
A Promenád program politikailag semleges, ezért a díj nem ítélhető oda politikai tevékenységért, vagy olyan nőnek, aki aktív politikai tevékenységet folytat.

Jelölési határidő: 2009. szeptember 15.

Letölthető pályázati felhívás és jelölési adatlap:

Pályázati felhívás és jelölési adatlap

A jelöltállítási adatlapokat a következő címre várjuk e-mailen, faxon, vagy postai úton:
Partners Hungary Alapítvány
Cím:1027 Budapest, Frankel Leó u. 5. III/26.
Fax: 06-1-438-5268
Email: partners@partnershungary.hu
tothe@partnershungary.hu

További információ:
Tóth Éva projektvezető
Email: tothe@partnershungary.hu
Telefon: 06-1- 438-52-60 / 111-es mellék.

Forrás: www.promenad.org