palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rajzold le a Mikulást! rajzpályázat

Vegyél részt Te is a IV. Országos Gyermekrajz pályázaton és nyerd meg a fődíjat! A pályaműveket 2013. október 14-től 2013. november 30-ig várjuk. Kézzel készített alkotásokat, rajzokat fogadunk el. A pályázaton nem vehetnek részt azok, akik 2013. október 14. előtt betöltötték a 14. életévüket, vagy a 4. életévüket még be nem töltött gyermekek. A pályázatban részt vevők fejenként egy művet küldhetnek be. A részvételhez a pályázónak meg kell adnia nevét, címét, telefonszámát, email* címét, valamint a rajz elküldésével elismeri, hogy az eljuttatott mű a saját munkája, és beleegyezik, hogy a rajzot az RS Bútoráruház kiállítsa és a verseny után a nyertes műveket jótékony célra felajánlja. A rajzok minimális mérete A4-es.


Csak azokat a pályaműveket tudjuk elfogadni, amelyek postán és elektronikusan is beérkeznek hozzánk.

A beküldött anyagokért felelősséget nem vállalunk, a pályaműveket nem küldjük vissza. A rajzokat szakérő zsűri fogja elbírálni. A rajzversenyen résztvevők pályázati anyaguk elküldésével elfogadják a pályázati feltételeket és egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy az RS Bútoráruház a pályázattal kapcsolatos publikációkban az alkotásokat térítésmentesen használja.
A rajzpályázat alkalmával készült fotók az RS Bútoráruház tulajdonát képezik, melyek a későbbiekben is felhasználásra kerülhetnek.

A műveket személyesen vagy postán a 1135 Budapest, Fáy u. 81-83. címen, és elektronikusan a http://www.rs.hu/gyermekrajz oldalon való feltöltéssel fogadjuk 2013. október 14. és 2013. november 30. között.

Facebook díjért a képekre a facebook-os oldalunkon (https://facebook.com/rsbutor) lehet szavazni november 1. és december 5. között.

Az eredményhirdetés 2013.12.10-én kedden 18:00 órától lesz az Aréna Plaza 3D mozitermében (Cím: Aréna Plaza – 3D Moziterem, 1087 Budapest, Kerepesi út 9.).

Alkotásonként egy díj kerül átadásra.

*Amennyiben a pályázónak még nincsen saját email címe, így a szülő/gondviselő email címe kerül megadásra.