palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rajzolj térképet az Ördögkatlannak!!!

ordogkatlanAz Ördögkatlan Fesztivál szervezői olyan lelkes, kedves katlanlakót, szimpatizánst keresnek, aki szívesen megrajzolná nekik kézzel vagy géppel a Fesztiválhoz szükséges tájékoztató téréképet. Segítsetek! Ha van köztetek, aki ügyesebb ebben, mint Ők!

Mit kapsz, ha Te készíted el a térképet?

A nyertes alkotó nevét mindenütt feltüntetik (ha egyébként is ezzel foglalkozik, partnerként tüntetik fel, logó, hivatkozás, miegymás, a honlappal, nyomtatott változatokkal, mindennel együtt ez több tízezer megjelenést jelenthet), és persze kap egy mindenhová érvényes karszalagot is, hogy velünk katlanozhasson idén.

Paraméterek: A rajzokat nagyfelbontású jpg-ben (A3-ra szeretnénk nyomtatni) várják.

Beküldési határidő: 2014. július 13.

mapordogkatlan2

Kérések:

  • Nagyon áttekinthetőnek kell lennie. A londoni metrótérképhez hasonlóan nagyvonalú stilizáció kell majd hozzá, mert sok apró helyszín van, és nagyon könnyen megtalálhatóan kell rajta lennie mindennek, nagyjából érzékeltetve a falvakon belül az egyes helyszínek közti (séta)távolságokat.
  • Elsősorban tehát funkcionális legyen –  grafikai viccek lehetnek rajta.
  • A3-as formátumú legyen (de A4-ben és A5-ben és a weben is terjeszteni fogjuk, tehát ne legyen túl apróbetűs).
  • Itt egy lista, hogy minek kell rajta lennie (és az hol található): https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zhLz15qO-oJI.k3ZY7kGPL5Q4

Ha érdekel ez a feladvány, vedd fel a kapcsolatot az Ördögkatlanosokkal egyeztetés végett: pal@ordogkatlan.hu

LINK:  Rajzolj térképet az Ördögkatlannak!!!