palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rajzpályázat gyerekeknek, fotópályázat felnőtteknek-Éld át Győrben aktívan a nyarat!

rajzpályázatÉld át Győrben aktívan a nyarat, örökítsük meg közösen élményeinket egy óriás képregényben!
Rajzpályázat gyerekeknek, fotópályázat felnőtteknek! Örökítsd meg a legszebb nyári pillanatokat!
Látogass el a győrirendezvényekre, és ha még nem múltál el 14 éves, rajzold le élményeidet. Ha már betöltötted a 14-et akkor hozd magaddal programjainkra a fényképezőgéped, és örökítsd meg a legszebb pillanatokat! A legjobb rajzok és fotók bekerülnek a szeptemberben elkészülő győri óriás képregénybe.

Minél több programon részt veszel, és minél több rendezvényről képet vagy rajzot küldesz nekünk, annál több esélyed van az ajándékok egyikére. Ízelítő ajándékainkból: Vaskakas Bábszínház bérlet a 2009/2010-es évadra, Vacsora Polyák Lillával és Homonnay Zsolttal, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt duett CD, belépő a győri állatkertbe és még sok más meglepetés.

A rajzok és a képek beérkezési határideje augusztus 19. szerda, 12 óra.

A fotókat e-mail-ben a gyor@gyor-ph.hu címre várjuk!

A rajzokat postai úton a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal címére várjuk: 9021 Győr, Városház tér 1.

A levelet a Kommunikációs és Városmarketing Csoportnak címezd, és a borítékon tüntesd fel: Négy Évszak Fesztivál – Nyár: „Óriás Képregény”

Az e-mailben/levélben írd meg nevedet, elérhetőségeidet (cím, telefon, e-mail), életkorodat, a kép címét, hogy melyik rendezvényről készült az alkotás, rajz esetében azt is, hogy mi látható a képen.

A művek beküldői hozzájárulnak ahhoz, hogy az önkormányzat a rajzokat és fotókat szabadon felhasználhatja! A rajzokból egy óriási képregény készül, a fotókat promóciós célokra hasznosíthatjuk, a legjobb képek a www.gyor.hu honlapon is megjelennek!

Forrás: www.gyor.hu