palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rendszerváltó slamre fel! slam-pályázat

Slam-pályázat a rendszerváltásról! A Debreceni Egyetem a magyar-osztrák határnyitás 25. évfordulója alkalmából programsorozatot rendez, amely a témához kapcsolódó Görbe tükör 1989 című országos karikatúra kiállítással és egyéb informatív, szórakoztató eseményekkel várja az érdeklődőket 2014. október 15. és november 3. között.


A programsorozathoz kapcsolódóan a Debreceni Egyetem és a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék slam-pályázatot hirdet.

A pályázatra a ’89-es határnyitás eseményéhez és a rendszerváltás folyamatához kapcsolódó slam-szövegekkel lehet jelentkezni 2014. október 8-ig a hatarnyitas25@unideb.hu e-mail címen, egy óriásfájlként csatolt videóval, amelyen a szerző saját szövegét adja elő.

A szövegek hossza nem haladhatja meg a 3 percet.

A legjobban sikerült előadásokat a szerzők egy retro party előtt megrendezendő Slam Show keretében adhatják elő.

A három legjobb slam készítőit pénzjutalommal is díjazzuk: I. díj: 30.000 Ft; II. díj: 20.000 Ft; III. díj: 10.000 Ft

rendszervaltas
Az utolsó képek az első szabadon választott parlament nyitó ülésén készültek 1990. május 2-án: Orbán Viktor, Horn Gyula és Magyar Bálint (Forrás: Origo)

A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.

A zsűri tagjai: Dr. Szirák Péter, irodalomtörténész, kommunikáció- és médiakutató; Dr. Oláh Szabolcs, irodalomtörténész, kommunikáció- és médiakutató; Dr. Fodor Péter, irodalomtörténész, kommunikáció- és médiakutató; Áfra János, költő, szerkesztő; Kovács Eszter Csilla, egyetemi hallgató, rapper

Rendszerváltó slamre fel!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

palyazatok.org will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.