palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Részmunkaidős reintegrációs álláslehetőség kisgyermekes munkavállalók számára

esza-pályázatokAz ESZA NONPROFIT KFT. az egyik legnagyobb hazai pályázatkezelő szervezetként, az Európai Unió által az Európai Szociális Alapból támogatott kijelölt pályázati programok szakmai és pénzügyi lebonyolításáért felel – kiemelten a foglalkoztatás, felső- és közoktatás, nevelés, valamint az egészségügy területén.

A toborzási program célja, hogy a munkatársi utánpótlást gazdasági-pénzügyi, illetve üzletviteli munkatapasztalattal és ennek megfelelő képzettséggel rendelkező, aktív munkavégzésbe visszatérő, de kisgyermek nevelése miatt részmunkaidős foglalkoztatást igénylő, megfelelő fejlődési elkötelezettséggel és tanulási készséggel bíró munkavállalókkal bővítsük. A Program nem magas jövedelemszinttel kíván motiválni, hanem kisgyermek nevelése mellett az aktív munkavégzésbe való fokozatos, kellő figyelemmel támogatott visszatérés biztosítását tűzte ki célul.

Az álláslehetőség egyben belépést kínál a pályázatok világába, egy bővülő munkaerőpiaci szegmensbe, amely akár hosszú távú karrier lehetőségét is biztosíthatja.

A program rövid leírása
A sikeres kiválasztási folyamatot követően belépők szakmai adminisztrátor munkakörbe nyernek felvételt. A program keretében foglalkoztatott munkatársak, a fél éves határozott időre irányuló részmunkaidős munkaviszonyban, kisgyermekes élethelyzetüket optimálisan kezelő, munkahelyi reintegrációt támogató munkacsoportokban lehetőséget kapnak a pályázatkezeléshez tartozó alapműveletekbe történő betanulásra majd ennek megfelelő feladatkörben való munkavégzésre.

Jellemző feladatok:

 • Pályázatok pontos dokumentálása meghatározott informatikai rendszerekben.
 • Pályázatok szerződéses és kifizetési folyamatainak végrehajtásában való közreműködés.
 • Pályázatokhoz kapcsolódó iratkezelési-irattározási tevékenységek ellátása.
 • Pályázatkezeléshez tartozó levelezések lebonyolítása a kedvezményezettel, illetve egyéb külső féllel.
 • Együttműködés a pályázatkezelési folyamatban résztvevő belső szakterületekkel, munkatársakkal és külső intézményekkel a jogszabályi határidők betartása és a támogatások kifizetésének zavartalan biztosítása érdekében.

Elvárások:

 • Gazdasági-pénzügyi szakképesítés (OKJ) és legalább 3 év munkaviszonyban szerzett munkatapasztalat, vagy felsőfokú (egyetemi/főiskolai) végzettség és legalább 2 év munkaviszonyban szerzett munkatapasztalat.
 • Aktív MS Office felhasználói ismeret, különös tekintettel az Excel-re és Word-re (kiválasztási tesztre kerül sor).
 • Fejlődési elkötelezettség, magas szintű tanulási készség, precíz, körültekintő, együttműködő személyiség
 • Érdeklődés az Európai Uniós forrásból finanszírozott támogatási rendszerek iránt.
 • Kiváló kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt.

Amit kínálunk:

 • Határozott idejű (fél év), részmunkaidős (napi 6 óra) munkaviszony, 3 hónap próbaidő után cafeteria juttatás.
 • Kisgyermekes helyzetet optimálisan kezelő reintegrációt támogató munkacsoportokban való foglalkoztatás, betanulást szolgáló oktatások, képzések.
 • Kölcsönös megfelelés esetén – a szervezeti humán erőforrás-gazdálkodási lehetőségek figyelembevételével – szerződés-hosszabbítás, vagy teljes munkaidős szakmai munkatársként való továbbfoglalkoztatás lehetősége;
 • Stabil szervezeti háttér, kellemes, modern munkakörnyezet.
 • A munkavégzés helye: Budapest, 13. kerület.

Jelentkezni magyar nyelvű önéletrajz és motivációs levél benyújtásával lehet a karrier@esza.hu e-mail címre, a tárgyban feltüntetve a „Reintegrációs Program” azonosítót.

A kiválasztás a létszámkeret betöltéséig folyamatosan zajlik, jelentkezési határidő: 2014.02.28.

Toborzási programunk keretében az aktív munkavégzésbe visszatérő kisgyermekes munkavállalóként azon szülőt értjük, akinek gyermeke a bölcsődei ellátásra jogosult életkornál nem idősebb, és a gyermek gondozása céljából otthon töltött időszak megszakításával jelenleg szándékozik munkába állni (ide értve, ha a munkába állását követő 3 hónapon belül munkaviszonya másik munkáltatónál megszűnt).

Bővebben: http://www.esza.hu/