palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Roots and Routes-Tehetségek új utakon 2009

roots&routes pályázatTéma: fiatalok mutathatják be tudásukat, kreativitásukat: zene, tánc és média kategóriában. Az oktatásban részt vevők professzionális művészek irányításával színpadi produkciókban vehetnek részt.Fontos szerepet kap a kooperatív készségek fejlesztése, a technikai ismeretek bővítése és az előadói képességek javítása. Szintén fontos eleme a programnak a résztvevők portfóliójának fejlesztése, videó és hanganyagok készítése. (LEJÁRT PÁLYÁZAT; LEJÁRT PÁLYÁZAT; LEJÁRT PÁLYÁZAT; LEJÁRT PÁLYÁZAT; LEJÁRT PÁLYÁZAT;)

Egy új projekt keretében szeptember 20-ig várjuk a jelentkezőket az őszi kurzusokra. Ezúttal az EU országain kívülről érkezők is kipróbálhatják magukat. A nagyszabású bemutató előadás a Gödör Klubban lesz 2009. október 3-án.

Jelentkezni lehet itt, vagy a http://www.tehetsegek.hu oldalon.

A következő mesterkurzusok időpontja 2009. szeptember 28 – október 3.

Jelentkezési határidők:
Média: szeptember 14.
Zene/tánc: szeptember 20.

A pályázaton részt vehet: 15 és 25 év közötti fiatalok. Az Európai Unión kívülről érkezőknek, legalább három hónapig legális magyarországi tartózkodási engedéllyel kell rendelkezniük.

A pályázaton elnyerhető összeg: A részvétel teljesen ingyenes, az Európai Unión kívül érkezők a kurzuson 15.000 Huf ösztöndíjat kapnak.
A pályázat beadási határideje: 2009. szeptember 20.

A pályázatot kiíró szervezet: Sziget Kulturális Szervezőiroda

Linkek:
http://www.tehetsegek.hu/index.html

http://www.rootsnroutes.eu/home

Forrás: http://www.tehetsegek.hu/index.html