palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

SKIP Magazin pályázata – Legyél Te is címlap sztori!

Szeretnél kitűnni a szürkeségből? Színes egyéniségnek vagy különleges tehetségnek tartanak a barátaid? Ha Messit megszégyenítően jól focizol, ha Rhianna is elbújhatna melletted, amikor színpadra lépsz, vagy a Chanel neked nem csak státusz szimbólum, hanem példakép is, akkor a címlapon a helyed! Nevezz be pályázatunkra, küldd be a fotódat, amelyről már első pillantásra tudni fogjuk, miben érzed magad kivételes tálentumnak, és írd meg rövid történetedet (maximum egy oldal terjedelemben), amiben elhiteted velünk, hogy Téged keresünk a SKIP Magazin oldalaira!

Pályázni az alábbi öt kategóriában lehet:

  1. Trender (divat, design, tervezés stb.)
  2. Edzésterv (sport)
  3. Mérték (minden, ami kultúra: zene, tánc, filmrendezés, színművészet stb.)
  4. Lábnyom (tudomány)
  5. Vészkijárat (példakép, karitatív tevékenység stb.)

A díjazottakat, egy fődíjast és az öt kategória-győztest a Diákhitel Központ Zrt. által felállított szakmai zsűri választja ki.

Fődíj: Címlapfotózás és interjú a SKIP Magazin júniusi számában, valamint egy iPod touch 32G készülék

Kategória-győztesek díja: Interjú a SKIP Magazinban, valamint egy iPod shuffle digitális zenelejátszó

A pályázatokat 2013. április 29-én éjfélig várjuk az info@skip.hu e-mail címre. Az érvényes pályázathoz fénykép és leírás csatolása egyaránt szükséges. A nyertesek névsorát a SKIP májusi lapszámban hirdetjük ki. A pályázók a pályázat benyújtásával hozzájárulnak ahhoz, hogy amennyiben megnyerik a fődíjat vagy a kategóriák valamelyikét, az általuk beküldött, valamint az interjú során róluk készített fényképek, illetőleg nevük, és a pályázatban, illetve az interjú során közölt személyes adataik a SKIP Magazin júniusi számában közzétételre kerüljenek. A pályázók a nyertesek szakmai zsűri általi kiválasztását elfogadják, egyben tudomásul veszik, hogy ezen döntéssel szemben jogorvoslatnak nincs helye. A nyertes pályázók a megjelenésért díjazásra nem tarthatnak igényt, egyben a pályázat benyújtásával kijelentik, hogy az interjún részt vesznek, és a fenti adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásukat nem vonják vissza, ellenkező esetben kötelesek a Diákhitel Központ Zrt. mint adatkezelő ebből eredő kárát megtéríteni.

Kapcsolódó honlapok:

www.skip.hu

www.facebook.hu/diakhitel