palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Sportfotó pályázat

sportfotó pályázatKészíts egy látványos fotót, ami a kedvenc sportágadat a legjobban bemutatja és nyerj vele akár egy 50.000 F értékű sportszer utalványt.

A legtöbb szavazatot kapott alkotások készítőit a következő díjakkal jutalmazzuk:

 • 1. helyezett: egy 50.000 Ft értékű vásárlási utalvány
 • 2. helyezett: egy 30.000 Ft értékű vásárlási utalvány
 • 3. helyezett: egy 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány nyer amit az insportline.hu webáruházban értékes sportszererekre válthatsz be.

A 10 legnépszerűbb képet feltöltő játékos ezen felül a Orczy Kalandparkba nyerhet egy-egy ingyenjegyet! A szavazást 2011. április 29-én éjfélkor zárjuk le.

Eredményhirdetés 2011. április 30-án!.

Segítség a szavazáshoz és a fotók feltöltéséhez:

Szavazás menete:

A bélyegképekre klikkelve tudod megtekinteni a pályaműveket nagy méretben. A képek alatt található ikonra kattintva tudsz egy-egy képre szavazni. Minden képre csak egy szavazatot adhatsz le!

A képfeltöltés menete:

 • Miután bejelentkeztél,  a fotópályázat menüpontban a képtárnál, a “Az én iskolám” – fotópályázat ” felirat alatti “vezérlőpult” gombra kattintva éred el a saját felhasználói felületedet.
 • Ezután kattints az “Upload” gombra.
 • Ezt követően értelemszerűen töltsd ki az adatbeviteli mezőket a kép adataival, majd a “A kép útvonala:” gombbal tallózhatjuk be a képet a saját gépünkről!
 • Ezután a  “feltöltés” gombra kattintva fejezhetjük be a feltöltést.
 • Vigyázzunk arra, hogy a kép mérete 2 Mb alatti legyen, és a kép neve ne tartalmazzon ékezetes karaktereket, pontokat és vesszőket.

Ha elakadnál a feltöltésnél, vagy más technikai problémába ütközöl, írj nyugodtan az info@sulihalo.hu címre és segítünk!

A FaceBook-ra is feltöltheted az elkészült fotót!

Pályázati feltételek:

 1. A pályázónak érvényes regisztrációval kell rendelkeznie a www.sulihalo.hu weboldalon.
 2. Minden pályázó legfeljebb 1db fényképpel nevezhet. A pályázatra szánt fotókat a http://sulihalo.hu/az-en-iskolam-fotopalyazat weboldalon lehet feltölteni. A feltöltendő képek JPG kiterjesztésű, keret nélküli, legalább 800X600 pixel felbontású, legfeljebb 2 MB-os file mérettel rendelkezhetnek.
 3. A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.
 4. A pályázók hozzájárulnak, hogy “Az én iskolám” nevű pályázatra beküldött pályaműveiket a pályázat kiírói, ellenszolgáltatás nélkül felhasználhassák saját kiadványokhoz és weboldalukhoz.
 5. A SuliHáló.hu alkalmazottai és közvetlen családtagjaik nem vehetnek részt a pályázaton.
 6. A pályázónak a szerkesztőség esetleges kérésére az eredeti file-t be kell tudnia mutatnia.
 7. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerkesztőség tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.
 8. Ha egy-egy pályaműre irreális mértékben, ugyanarról az ip címről nagy mennyiségű szavazat érkezik, a szerkesztőség indoklás nélkül kizárhatja az érintett nevezőt a játékból.