palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Start Tel Aviv 2014 startup verseny

Start Tel Aviv startup verseny és szakmai programsorozat. Ilan Mor Izrael Állam nagykövetének kezdeményezésére 2013. októberében megrendezésre került az Első Izraeli Magyar Innovációs Nap Budapesten. A szakmai nap sikerességének köszönhetően Magyarország bekerült azon előzetesen meghívott 20 ország közé, amely részt vehet a Start Tel Aviv 2014 nemzetközi programsorozaton Izraelben. Az ötnapos, intenzív megmerítkezés az izraeli startup világban lehetőséget biztosít a résztvevőknek betekinteni Tel Aviv startup világváros sikerének titkába, megmérettethetik magukat és fejlesztéseiket nemzetközi szinten, egyben kapcsolatrendszert alakíthatnak ki a startup világ legelismertebb szereplőivel. Kiemelt cél, hogy a programsorozat résztvevői az inspiráló környezetben tanulni és fejlődni tudjanak. A programsorozat felsorakoztatja az izraeli startup ökoszisztéma legjelesebb képviselőit és szakértőit, nemzetközi előadókat, vezető izraeli kockázati tőkebefektetőket és vállalkozókat. Az idei évben az eseményre 2014. szeptember 13-19. között kerül sor.

Izrael Állam magyarországi Nagykövetsége, Tel-Aviv város Önkormányzata, a Nemzeti Innovációs Hivatal, valamint a Design Terminál szakmai összefogása eredményeként egy magyar startup alapító kijuthat a világ egyik legrangosabb nemzetközi szakmai programsorozatára, a Start Tel Aviv 2014-re.

A szervezők magvető fázisban lévő webes mobilalkalmazást fejlesztő vagy IT biztonsági profilú hazai startupok jelentkezését várják 2014. június 30-ig.

A Nemzeti Innovációs Hivatal és a Design Terminál közös célul tűzték ki, hogy a hazai startup ökoszisztéma további fejlődése érdekében elősegítsék magyar csapatok rendszeres kijutását nemzetközi megmérettetésekre, egyben biztosítva számukra jó példák és gyakorlatok megismerését. Ennek érdekében Izrael Állam magyarországi Nagykövetségének kezdeményezésére, 2014-ben Magyarország is képviselteti magát a Start Tel Aviv 2014 startup versenyen és öt napos szakmai programsorozaton.

start_tel_aviv2014_590x218

Jelentkezni a Nemzeti Innovációs Hivatal weboldalán lehet: http://www.nih.gov.hu/start-tel-aviv-2014

A zsűri

A beérkező pályázatokat egy hét tagú nemzetközi szakmai zsűri értékeli, melyben helyet foglal többek közt Hagai Mei-Zahav, Izrael Állam budapesti nagykövet-helyettese, Záboji Péter az EEF elnöke, Korányi László a Nemzeti Innovációs Hivatal bel-és külkapcsolati elnökhelyettese, valamint Böszörményi-Nagy Gergely a Design Terminál főigazgatója.

DLD Tel Aviv

Idén a Start Tel Aviv szakmai programmal egy időben kerül megrendezésre a DLD Tel Aviv Innovációs Fesztivál is, mely a világ minden tájáról vonzza az innovátorokat, kockázati tőkebefektetőket és vállalkozókat. A Start Tel-Aviv program résztvevői kilátogatnak majd a DLD Fesztiválra is.

Bővebb információ a programról és jelentkezéshttp://www.nih.gov.hu/start-tel-aviv-2014

Kapcsolat: