palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Strófákkal üzenek 2011 irodalmi pályázat

Édentől keletre pályázatAz Éden Művészeti Hálózat  Strófákkal üzenek 2011. címmel pályázatot hirdet. A verspályázatra bármilyen témakörben 14 éves kortól nevezhetnek amatőr, elismerésre és megmérettetésre vágyó, alkotószellemű versírók a világ bármely pontjáról. Kötettel rendelkező, profi költők a pályázaton nem vehetnek részt, valamint a zsűri tagjainak családtagjai sem!!


Nevezési határidő: 2011. február 13. 23 óra 30 perc

Díjazás:

  • I. díj: 15 000 Ft
  • II. díj: 7000 Ft
  • III. díj: 5000 Ft értékű könyvcsomag

Különdíj: A legjobb helyezést elért 25 év alatti versíró 5000 Ft értékű könyvcsomagot kap.

A verset a tenyforras@gmail.com e-mail címre lehet küldeni. A levélben kérjük a 25 év alatti pályázók életkorának feltüntetését, pontos lakcímet! Valamint egy nyilatkozatot arról, hogy a beküldött mű saját szellemi termék.

Nevezési díj: 1000 Ft/vers. A nevezési díjat rózsaszín postai utalványon a következő címre lehet elküldeni legkésőbb a beküldési határidőig:

Beri Róbert
Budapest
II. ker. Érmelléki út 15. als 2.
1026

Kérnénk mindenkit, hogy adatait a csekken olvashatóan tüntesse fel!

Pályázni akár több verssel is lehet, – a nevezési díj ebben az esetben értelemszerűen annyiszor 1000 Ft, amennyi verssel nevez a pályázó.

A legjobbnak ítélt beérkező 25 alkotást a következő zsűri bírálja el:

Beri Róbert – az Éden Művészeti Hálózat vezetője:
Kónya Gábor – költő
Kormányos Sándor – költő
Merényi Krisztián – író, költő, az Írószövetség tagja
Pethes Mária – költő
Serfőző Attila – költő, író, festőművész, a Héttorony irodalmi portál vezetője
Zalán Tibor – költő, író

A verspályázat döntőjébe jutottak névsora február 15-én, az Éden Művészeti Hálózatba tartozó Édentől Keletre Csoport honlapján lesz olvasható, míg az eredményhirdetés november február 20-án.

A pályázat eredményének közlésekor táblázatban közöljük a döntőbe jutott 25 versíró zsűritől kapott pontszámait – de nem csak az összesített pontszámot, hanem azt is, hogy az adott vers milyen lebontásban kapta a pontokat a zsűritagoktól. Ez merőben szokatlan a versírópályázatoknál, ugyanakkor igen érdekes és izgalmas.

Valamint a 25 döntős vers is felkerül az oldalra.

Bővebben: http://edentol.gportal.hu/