palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Swimathon – Felhívás civil szervezeteknek, közösségeknek

swimathon 2019

Van egy jó ötletetek, amit megvalósítanátok, ha lenne hozzá legalább 1 millió Ft támogatásotok? Szívesen kipróbálnátok magatokat ezért egy itthon még újszerű, de kétszer már sikerrel debütált, jó hangulatú adománygyűjtő programon? Bővítenétek a támogatói körötöket és adatbázisotokat? Szeretnétek egy olyan támogatói kapcsolatban együttműködni, amelyben támogató nem egy távoli elefántcsonttoronyból küldi a pénzt a terveitekhez?  Akartok velünk játszani és játékra hívni másokat is egy jó ügy, a saját jó ügyetek érdekében? Ha igen, és a Ferencvárosban lenne és/vagy ferencvárosiaknak (is) szólna ez a támogatásra méltó álom-projekt, jelentkezzetek a Swimathon 2018 közösségi adománygyűjtő eseményre!

Tavaly a Swimathon elnyerte a NIOK Civil DÍját a legsikeresebb adománygyűjtő kampány kategóriában. 2017-ben 7 civil projekt  javára  több mint 16 millió Ft gyűlt össze a  2. magyarországi Swimathonon,  több mint 3000 felajánlásból, 140 civil úszó részvételével. A tavalyi esemény oldalát itt találjátok,  az összefoglaló cikk itt, videó itt látható.

Kiket várunk? Civil közösségeket. Bejegyzett civil szervezeteket és nem bejegyzett, informális csoportokat egyaránt, amelyek a Ferencvárosban működnek, vagy/és a kilencedik kerületieknek terveznek programokat.

Mit kell tenni a jelentkezéskor? 

Előzetesen tájékozódjatok arról a fentebb ajánlott linkek segítségével, hogy mi a Swimathon rendezvény lényege, célja és formája!

Töltsétek ki ezt az online  jelentkezési adatlapot és küldjétek el nekünk, legkésőbb 2018. február 28-án éjfélig!

Gondoljátok végig, hogy fel tudnátok-e kérni minimum 15, maximum 20 barátot, ismerőst, kollégát, szimpatizánst, érintettet, támogató és együttműködő partnert, akiknek annyira tetszik az ügyetek, annyira hisznek benne, bennetek, hogy szívesen úsznának és kampányolnák is érte 4 héten keresztül, megszólítva a saját ismeretségi körüket egy közösségi adománygyűjtő kampányfelületen keresztül?

A  jelentkezőkből kiválasztott szervezetek képviselőit  március 7. és 9. között egy személyes beszélgetésre hívjuk az irodánkba. Kölcsönös együttműködési szándék esetén, terveink szerint, március 14-ig maximum 5  kiválasztott szervezettel kötünk együttműködési szerződést és kezdjük el a közös munkát. Amennyiben nem bejegyzett civil csoport projektje is elnyeri a kuratórium tetszését, úgy a részvételt akkor tudjuk támogatni, ha a jelentkező  legkésőbb március végéig talál egy – a programot befogadó – szerződésképes szervezetet, melyhez a szervező FKA  is szakmai segítséget nyújt.

A Swimathon 2018  eseményt 2018. június 16. szombatra tervezzük.

További infók: ferencvarosi.ka@gmail.com