palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szabadnapló 2014 naplópályázat

litera pályázatA Litera Szabadnapló 2014 címmel egész éves netnapló-pályázatot hirdet. A próbanaplók beküldési határideje folyamatos.

A Netnapló 12 éve a Litera egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rovata.  A 2012-ben elindított Szabadnapló című pályázat a napló új formáját kívánta meghonosítani.

A pályázatra egy 2 flekk (kb. 3000 karakter) terjedelmű próbanaplót kell beküldeni, bármely napról. A próbanaplókat a szerkesztőség tagjai bírálják el. Havonta egy alkalommal hoznak döntést arról, mely pályázó nyer jogot egész hetes Litera-napló írására.

A próbanaplók beküldési határideje folyamatos, a pályázatra a meghirdetés időpontjától kezdve folyamatosan lehet jelentkezni. A szerkesztőség minden hónap elején dönt, hogy abban a hónapban ki ír egy héten át naplót a Literán.

Év végén az egyes naplók közül szerkesztőségi szavazással választják ki a legjobbat, amelyet díjaznak.

A pályázat feltételei

A próbanapló terjedelme: kb. 3000-8000 karakter.

Beküldési határidő: folyamatos – de kérjük, minden hónap utolsó napjáig érkezzenek be a következő hónapra szánt jelentkezések

Döntések: hónap elején

Beküldési cím:  litera@litera.hu
Az email tárgya: Litera – naplópályázat

Eredményhirdetés és díjátadás: 2014. december 30-án, a Litera előszilveszteri partiján

Kérjük, jelentkezéseket a saját nevükön küldjék! Előnyt jelent, ha valaki egy mondatban megfogalmazza, naplójának milyen témát választott (pl. egy szerkesztőség hétköznapjai, egyetemi élet, budapesti éjszaka, egy hét a gyárban, jegyzetek a könyvtárból, gasztronapló).

A pályázatban részt vehet az is, aki már írt naplót a Literára.

LINK: szabadnapló 2014