palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szeged újra átélve szövegíró pályázat

Factory pályázatSzeged újra átélve címmel szövegíró (“copywriter”) pályázatot hirdet a Factory Creative Studio. A pályázatra szegedi – itt élő vagy innen elszármazott – felsőoktatási inézményben tanuló és egyéb felsőfokú képzésben résztvevő diákok jelentkezését várjuk, de másokét is szívesen vesszük.

A versenyzők komplex kommunikációs kampánnyal pályázhatnak: koncepció, kreatív ötletek, az ötletek kidolgozott megvalósítása illetve arra tett javaslat. Olyan ötleteket várunk, amelyek megmozgatják és új erővel töltik fel a város, valamint amelyek életet visznek a szegedi hétköznapokba és akár közös célokat adhatnak a közösségnek. Ez lehet gerillakampány, Facebook-aktivitás, média hack, flash mob, tematikus buli, felvonulás, kommunikációs újítás – vagy bármi más. A kis költségvetésből megvalósítható ötletekhez a versenyzők az alábbi eszközöket használhatják: youtube.com, flickr.com, blog.com, facebook.com, twitter.com, tumblr.com.

A koncepciók nem sérthetik a tömegkommunikációban alkalmazott jogi és egyéb normákat.

A nevezési lap és a kiírás teljes szövege a Factory Creative Studio honlapján (factory.co.hu) található. A részvételi szándékot május 2-ig kell jelezni a pr@factory.co.hu e-mail címen.

A versenyzőket május 5-én várjuk a Szegedi Reklámhéten nyílt napunkra a Factory szegedi irodaházába (Szeged, József A. sgt. 55.), ahol megismerhetik a copywriterek munkáját, beszélgethetnek velük, és akár ötletet is meríthetnek elképzeléseik megvalósításához.

letölthető dokumentum

pályázati kiírás

A pályamunkákat május 22-ig lehet beadni. Eredményhirdetés és díjátadás a Factory irodaházában május 26-án.

A pályamunkákat szakértő zsűri bírálja el, az első három helyezettet díjazzuk.

Díjak:

  • az I. helyezett díja egy éves előfizetés a Kreatív Magazinra valamint a Kreatív Online-ra.
  • A II. helyezett egy éves előfizetést kap a Kreatív magazinra.
  • A III. helyezett díja egy évre szóló Professional Membership előfizetés a graphis.com-on.
  • Emellett az I-III. helyezett egy-egy Nagy Kreatív Könyvet is kap ajándékba.

A Factory Creative Studio, Magyarország legnagyobb vidéki kreatív ügynöksége nagyon fontosnak tartja, hogy nemzetközi színvonalú reklám- és kreatívipari munkát, szoftverfejlesztést végezzen. Munkatársaink zömének cégünk az első munkahelye, sokat teszünk azért, hogy képzésekben, tréningeken vehessenek részt. Fontosnak tartjuk azt is, hogy aki a jövőben ezzel a szakmával akar foglalkozni, szakmai segítséget, kihívásokat és minőségi feladatokat kapjon. Ezért határoztuk el, hogy a kreativitás kézzel fogható eredményét begyűjtjük – egy általunk kiírt pályázat révén. A verseny célja nem más, mint hogy segítse a reklámipari műhelytitkokat megismerni az ez iránt érdeklődőknek, nekünk pedig segítsen megtalálnunk újabb tehetségeket, valamint Szeged kreatív erejét.

További inormáció: Nyemcsok Éva Eső kommunikációs és PR-vezető, Factory Creative Studio, tel.: 30/387-6665, e-mail: pr@factory.co.hu.

Web: factory.co.hu