palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szegénység körülöttem rajzpályázat

caritas pályázatA Katolikus Karitász – Caritas Hungarica rajzpályázatot hirdet „Szegénység körülöttem” címmel. A pályázat célja, hogy a résztvevők bemutassák a körülöttük érzékelt, általuk megtapasztalt szegénységet és a rajzolás művészi eszközével kifejezzék a téma iránti érzékenységüket.

A Katolikus Karitász és az Egyházmegyei Karitász szervezetek „2010 a szegénység és a társadalmi kirekesztés elleni küzdelem Európai Éve” alkalmából rajzpályázatot hirdetnek.

A pályázat témája: „Szegények mindig lesznek veletek”(Jn 12,8), avagy hogyan jelenik meg a szegénység a Te életedben? Hogyan segítesz Te?

Elfogadott méretek és technikák:
Szabadkézi rajz: A4 méretben tetszőleges technikával.

Korcsoportok:

A: 6-9 éves korig.
B: 10-14 éves korig.

Egy pályázó több pályaművel is pályázhat, max 3 db /fő.
Az előminősítésen a rajzok, korcsoportonként a 3-3 legjobb helyezést elért pályamű kerül országos zsűrizésre. Az országos eredményhirdetésre 2010. szeptember 24-én a „Társadalom peremén” című szakmai konferenciaprogramjában kerül sor.

Díjazás:
Az egyházmegyékből továbbjutók között az országos első díj mindkét korcsoportban: családos üdülési lehetőség egy hétvégére a Stella üdülőben (Mátraszentimre).
A 2- 5. helyezettek értékes ajándéktárgyakat nyernek.
A nem helyezett pályaművek beküldői között pólókat, játékokat és egyéb kisebb ajándékokat sorsolunk ki.

További információ a Katolikus Karitász országos központ 1/372-0910-es telefonszámán, ill. a www.karitasz.hu címen. A pályaműveket a korcsoport megjelölésével lezárt borítékban jelige és pontos elérhetőség megadásával kérjük postai úton a lakóhely szerint illetékes Egyházmegyei Karitász Központnak elküldeni.

Határidő: 2010. június 15.

Letölthető dokumentum

pályázati kiírás

plakát

Forrás: http://www.karitasz.hu