palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szelfizz Zsolnayval! művészi fotópályázat

tündervarosMindenkinek jól áll a Zsolnay! Fotózd le magad mondjuk Zsolnay porcelánnal vagy egy Zsolnay épület előtt és pályázz vele! Egymillió forint összértékű szakmai- és közönségdíj, 10 000 Ft értékű garantált nyeremény minden nevezőnek!

 

Zsolnay csészéből iszod a reggeli kávédat, vagy a budapesti állatkert Elefántházánál, a Parlamentnél, a Mátyás-templomnál jársz, netán más Zsolnay-épület esik utadba osztálykiránduláson Pécsett, Kecskeméten, Kassán, Pozsonyban, Palicson, Szabadkán, Újvidéken, Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Sepsiszentgyörgyön stb., vagy bárhol a világon? Készíts egy szelfit a tökéletes pillanatban, és nevezz, hogy megnyerhesd a Zsolnay Miklós titkos életéről szóló regényt, és a többi értékes díjat!

Készülhet a fotód mobiltelefonnal vagy profi felszereléssel, koncentrálhatsz az újszerűségre vagy a finom kidolgozottságra. Egy a fontos: mutasd meg a világnak, mit jelent számodra a Zsolnay.

tündervaros

Nyeremények

A legjobb képekből kiállítás nyílik az Ünnepi Könyvhéten, a Tündérváros dedikálásának időpontjában és helyszínén, június 14-én, 17:00-kor a JAK-sátorban a budapesti Vörösmarty téren. Továbbá a fotók megjelennek az prae.hu online magazinban is.

Garantált díj minden nevezőnek és húsz szavazó közt kisorsolva:
 10 000 Ft értékű egész napos fotótanfolyam

Közönségdíj és szakmai díjak összesen 100 000 Ft értékben:
Tündérváros. Zsolnay Miklós titkos élete című regény és a PRAE.HU további kiadványai

Zsűri

  • P. Horváth Tamás szerző, Tündérváros. Zsolnay Miklós titkos élete
  • Bach Máté, a Napi Gazdaság című napilap és a prae.hu fotósa
  • Áfra János, a prae.hu art&design rovatának vezetője, a kulter.hu főszerkesztője