palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szimba 2009 pályázat közintézményeknek

Szimba pályázat 2009 -10 éves a Szimba! Szimba pályázatok gyermekek és oktatási intézmények részére. A Generali-Providencia Biztosító Zrt. és a Generali a Biztonságért Alapítvány immár 10. alkalommal, országos pályázatokat hirdet, óvodás és általános iskolás gyermekek, középiskolás fiatalok valamint oktatási intézmények részére. A gyermekek és fiatalok számára kiírt pályázatokkal szeretnénk felhívni ezen korosztály figyelmét a biztonságos közlekedés fontosságára. Az oktatási intézményeknek szóló pályázatunk célja azon törekvések támogatása, amelyeket az oktatási intézmények tesznek vagy tenni kívánnak a baleset-megelőzés érdekében.

Szimba intézményi pályázat

A pályázat témája: Baleset megelőzés az intézményben

A pályázat célja: Azon törekvések támogatása, amelyeket intézmények tesznek vagy tenni kívánnak a baleset-megelőzés érdekében.

A pályázók köre: A pályázatra óvodák, általános és középiskolák nyújthatják be pályázataikat.

A pályázati adatlap megtalálható a www.generali.hu/alapítvany oldalon. A pályázati adatlap beküldése nélkül a pályázat érvénytelen.

A pályázat beküldésének határideje: 2009. június 15.

A pályázat benyújtása: 1380 Budapest, Pf. 1073

Pályázási feltételek: Minden intézmény 1 db, maximum 3 oldal terjedelmű, írásban leadott tervvel pályázhat, amelynek a következő pontokat kell magába foglalnia:

  • az intézmény eddigi tevékenysége során milyen intézkedéseket tett az intézményben vagy annak területén a balesetek megelőzésére, elkerülésére céljából,
  • az intézmény milyen új eszközökkel, berendezésekkel, átalakításokkal tenné a gyermekek mindennapjait biztonságosabbá az intézményben vagy annak területén (pl. a folyosók csúszásmentesítése, tornaterem felújítása, érintésvédelmi átvizsgálás, a játszótér balesetmentesítése, bekerítése, a mászókák, padok cseréje, a biztonsági üvegek cseréje),
  • a pályázatban meghatározott pénzösszeg felhasználási terve költségkalkulációval,
  • a pályázó intézmény vezetőjének neve, az intézmény neve, címe
  • pontosan kitöltött pályázati adatlap.

A pályázatok értékelése: A pályázatok közül 100 db nyertest választunk ki, közülük határozzuk meg az első három helyezettet.

  • Az első három helyezett nyereménye intézményenként 200 000 Ft.
  • A 97 további nyertes intézmény nyereménye intézményenként 100 000 Ft.

A nyertesek névsorának közzététele: 2009. szeptember 15. a www.generali.hu/alapitvany oldalon

A nyertes intézmények további teendői: A nyertes intézménynek bankszámla-nyilatkozatot kell kitöltenie, amely a www.generali.hu/alapítvány címről letölthető. A bankszámla-nyilatkozatokat a nyertes intézményeknek 2009. október 15-ig kell beküldeniük a pályázati kiírásban feltüntetett postafiókcímre. A nyilatkozatok beérkezését követően utaljuk át a pályázaton nyert összeget. Az intézményeknek a pályázatban megjelölt célra 2009. december 31-ig fel kell használniuk a pályázati összeget. Ha a felhasználás 2009. december 31-ig nem történik meg, a pályázó intézményt kizárjuk az esetleges későbbi pályázatokból.

Az összeg felhasználásáról az intézménynek pontos elszámolást kell készítenie, melyet a megvalósítást követően el kell küldeni a pályázati kiírásban található postafiókcímre.

Az elszámolásnak tartalmaznia kell:

  • az elvégzett munkát bemutató leírást (mire használták fel a pályázati összeget),
  • a munka elvégzését igazoló számla másolatát, valamint
  • a megvalósított beruházásról készült legalább 2 db fotót.

Az elszámolásról szóló dokumentumokat a nyertes intézményeknek legkésőbb 2010. január 1-ig meg kell küldeniük a kiírásban feltüntetett postafiókcímre.

Ha kérdése merülne fel, kérjük, írjon az alapitvany@generali.hu címre.

Generali-Providencia Biztosító Zrt. és a Generali a Biztonságért Alapítvány Baleset-megelőzés az intézményben 2009. június 15. óvodák, általános és középiskolák részére

(Forrás: Generali Providencia)

linkek:  Tokaj látnivalók Bulgária nyaralás Dubrovnik utazás Budva