palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szoftver adományozási pályázat látássérülteknek

Nuance Omnipage optikai karakterfelismerő szoftver adományozása. Folyamatos pályázati felhívás. Amint azt az érdeklődők megszokhatták, alapítványunknál évek óta ingyenesen megpályázhatóak az Omnipage program aktuális verziói, már eddig is több száz programot osztottunk ki a látássérült felhasználók körében. A szoftvereket a Nuance-Recognita Rt. biztosítja alapítványunk, illetve a magyar látássérült emberek részére.

Pályázhat az a magánszemély, aki

  • tagja az MVGYOSZ-nek, és ezt a tagsági könyvének olyan fénymásolatával igazolja, amin látható a tagsági törzsszám, vagy
  • vakok személyi járadékában részesül, és ezt a járadékot megállapító határozat másolatával igazolja.

Pályázatát az alább letölthető pályázati adatlapon nyújthatja be, amihez mellékelni kell a látássérültségét igazoló okmány fénymásolatát is. Egy magánszemély pályázó csak egy szoftverpéldányra jogosult. A pályázatokat folyamatosan be lehet küldeni az alapítvány postacímére (1580 Budapest., Pf. 35.).

Pályázati űrlap letöltése magánszemélyeknek

Cégek, alapítványok és más közületi érdeklődők számára az Omnipage programot alapítványunk hivatalosan forgalmazza is, a beszerzési lehetőségekről érdeklődjön Szabó Ilona értékesítő munkatársunknál az ertekesites@infoalap.hu címen vagy az (1) 273-3181-es telefonszámon!

 

Forrás: http://www.infoalap.hu/