palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

SZTE Zöld Kör és TITOK Klub logópályázata

A Szegedi Tudományegyetemen működő zöld kör, a Tevékeny Ifjak a Természet Oltalmáért és a Közösségért (TITOK Klub) pályázatot hirdet logója újratervezésére.

Célunk, hogy a környezettudatos szemléletmódot népszerűsítsük különböző programok és akciók révén. Szeretnénk ebbe az aktív folyamatba Téged is bevonni!

Tervezz nekünk lógót, amely tükrözi a környezettudatos magatartást, a fiatalos lendületet, az egyedi megjelenést, a kreativitást!!

A következőkben ezt a győztes logót fogjuk használni a különböző megjelenések (kiadvány, szórólap, banner, honlap) alkalmával!

A pályázat díjazása: Az idei évben elkészülő ajándéktárgyakra, kiadványokra, pólóra és a holnapra a győztes logó kerül fel. Az első helyezett jutalma lesz egy csomag az elkészült ajándéktárgyakból.

A pályázatot digitálisan (min. 300 dpi felbontásban jpg, pdf, tif formátumban) az info@titokklub.org, vagy a kisseni90@indamail.hu e-mail címre kell beküldeni, vagy itt Kiss Enikővel külön egyeztetve, személyesen A/4-es méretben papír alapon is be lehet nyújtani.

Beadási határidő: 2011. október 14.

Eredményhirdetés: 2011. október 21.

Részletekért keresd Kiss Enikőt: kisseni90@indamail.hu

Web: http://kornyklub.jand.info/