palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tájak, Emberek, Környezet fotópályázat

majkAz Oroszlányi Művelődési Központ és Könyvtár Az Ember és Természet harmóniája a megújuló vidék útján Kistérségi Napok keretén belül jeligés fotópályázatot hirdet: Tájak, Emberek, Környezet témában. Témakifejtés: Olyan képeket várunk, amelyben megjelennek a kistérség jellegzetes tájai, megóvandó -akár természeti, akár épített- értékei. Valamint a velük kölcsönhatásba – használó-védő-ártó – kerülő ember.

A pályázaton két korosztály indulhat:

  • I. kategória: Gyerek 1992. márc. 10. és 2000. márc. 10. között született személyek
  • II. kategória: Felnőtt (1992. márc. 10. előtt született)

Megkötések: A képeket a kistérség földrajzi egységén belül kérjük elkészíteni. (Oroszlány, Bokod, Dad, Kecskéd, Kömlőd, Szákszend)
Beküldhető képek száma: Maximum 5 db. (Fotósorozatok a pályázaton nem indulhatnak.)

A képek készülhetnek bármilyen technológiával, technikával, monochrom és színes papírkép formájában…
A képek hosszabbik oldala minimum 18 cm, maximum 40 cm lehet. A 30×40 cm-nél kisebb képeket kérjük 30×40 cm-es paszpartura vagy hordozó kartonra felerősíteni.
A paszpartu (vagy hordozó karton) hátuljára kérjük ráírni a jeligét és a kép címét, a születési évet és ennek megfelelően a választott kategóriát. A jeligés borítékba pedig egy zárt borítékot kérünk beletenni, benne a pályázó adataival.(név, lakcím, képek címe, jelige, kategória, telefonszám, e-mail cím)
A felvételek személyiségi jogokat nem sérthetnek.

A pályázat beérkezésének határideje: 2010. március 10. Személyes átadás esetén du. 4 óráig kell behozni a képeket az intézménybe.
Cím: 2840. Oroszlány. Fő tér 1.
A borítékra kérjük írják rá: Tájak, Emberek, Környezet fotópályázat.

Nevezési díj nincs.

A beküldött pályaműveket a szerzőknek visszaküldjük. A pályázatra beérkezett, képek visszaküldési határideje: 2010. 06. 10.
A kiállításra kerülő pályaműveket a rendezők felhasználják a kiállítás népszerűsítésére. A szerző a fotók beküldésével elfogadja a pályázati feltételeket.

A pályázat személyi feltételei: A pályázaton részt vehet minden amatőr és hivatásos fotós, lakóhelytől és foglalkozástól függetlenül. A pályázatokat szakmai zsűri értékeli.
A legsikerültebb művekből az intézmény kiállítást rendez márciusban. Az első három helyezett mindkét kategóriában díjazásban részesül. A zsűri különdíjakat is oszthat. A zsűri saját belátása szerint átcsoportosíthatja, és külön díjazhatja a beküldött fotókat.

Eredményhirdetés: 2010. március 15. 11 órakor a Civileké a Ház nyitórendezvényén.
Helyszín: MKK színházterem Oroszlány Fő tér 1.

A  pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet : Telefonon: 34/361-056. Kapcsolattartó személy neve: Körtvélyfáy Zoltán Levélben: 2840. Oroszlány. Fő tér 1. E-mail cím: omkk@jamk.hu, Web: http://www.mkkoroszlany.koznet.hu

Forrás: Oroszlányi Művelődési Központ és Könyvtár