palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Találj egy tizest! & betű design verseny

dekorszov_logoA PPFest három szakkiállítást foglal magába, a tradicionális és digitális nyomtatással és csomagolással foglalkozó PPDExpo-t, a reklámdekorációt középpontba állító SignExpo-t, és a flexónyomtatás iránt érdeklődőknek szóló FLEXpo-t. A rokon szakmák seregszemléjén idén a Signexpo és a PPD Expo szakmai támogatójaként a Dekorszövetség kreatív versenyt szervez.

 

Témák

  • 1. téma: a betű
  • 2. téma: a 10-es számjegy

A pályázók köre: bárki pályázhat. (Egy nevező mindkét témakörben is pályázhat.)

Nevezési határidő: 2015. 04. 13. 13:00

Nevezési díj: nincs

Nevezni e-mailen lehetséges: név, lakcím, telefonszám, e-mail-cím megadásával. A versenymunkák leadási határideje: 2015. április 13. hétfő, 11:00 és 13:00 óra között

Az elkészült versenyművek a PPFest rendezvényen tekinthetők meg a Dekorszövetség standján április 14, 15 és 16-án. (SYMA csarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.; Nyitva tartás: 09.00-18.00 óráig, április 14-én 11.00 órától)

dekorszöv_kiiras_Page_1

dekorszöv_kiiras_Page_2

A verseny célja megmutatni, hogy a kreatív szakmáknak milyen eszköztárai vannak, a technikai, a művészi, a szakmai tudással vagy a kísérletező képzelettel milyen eltérő hatások érhetők el.

1. téma: a betű

A verseny egyik témája a betű, azaz a magyar ABC betűiből kiválasztott egy betű, amelyik lehet verzális (ABCDE stb.) „nagy-betű” vagy kurrens (abcde stb.) „kis-betű” tetszés szerint kreatív módon megfogalmazva, tetszőleges technikával bármilyen anyagból összeállítva.

2. téma: a 10-es számjegy

Idén tíz éves Dekorszövetség, ezért a második téma a 10-es számjegy, azaz a „10-es” tetszés szerinti kreatív megfogalmazása, tetszőleges technikával bármilyen anyagból összeállítva. Természetesen a fotó és a számítógép adta lehetőségek is használhatóak. Lehetőség nyílik a környezetünkben előforduló tízes számjegy fotózására, megörökítésére. Sorozatok készítése esetén egy sorozat legfeljebb 10 darabból állhat. A sorozat egy-egy darabját külön-külön lapon kérjük beadni.

Mindkét témakör pályázataira érvényes követelmények: Készíthető minden olyan plasztikus, találékony anyaghasználatú, a felületből kiemelkedő, látványosan összeállított alkotás, ami függőleges helyzetben kiállítható.

Valamint beadható síkfelületű, kézzel készített (festett, rajzolt, stb.), ragasztott (montázs, kollázs) pályamű, fotó vagy a digitális grafika.

Méret: 300 x 300 mm

A hordozó felület hátoldalán kérjük feltüntetni a szerzőt és az elérhetőségeit (név, lakcím, telefonszám, e-mail-cím).

Leadási határidő: 2015. április 13. hétfő, 11:00 és 13:00 óra között – Cím: SYMA csarnok, 1146 Bp, Dózsa Gy. út 1.

HA 2015. április 08-áig e-mailen megkapjuk a digitális, nyomtatható pályamunkát, annak nyomtatását vállaljuk, az ezt követően beérkezett munkákat nem áll módunkban kinyomtatni.

Eredményhirdetés a kiállítás ideje alatt lesz. Díjak: a kiállító cégek felajánlásai.

A verseny szervezője a Dekorszövetség.

További információk: +36 30 202 4205

dsz@dekorszovetseg.hu • www.dekorszovetseg.hu

A rendezvényről és a számos kísérőrendezvényről a http://ppfest.hu oldalon talál további információt