palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Társ a házban 2010 Allianz lakóközösség-építő pályázat

allianz pályázatTöbb éve futó lakóközösségi pályázatunk célja a lakóépület, a szűkebb környezet minőségi javításának, biztonságosabbá, rendezettebbé tételének támogatása. A pályázaton azok a társasházak és lakásszövetkezetek indulhatnak, akik Allianz vagy Hungária lakóközösség-biztosítással rendelkeznek, és nincs biztosítási díj hátralékuk.

A pályázaton történő induláshoz nem szükséges önrész, és a pályázati támogatás vissza nem térítendő támogatást jelent. A pályázat benyújtáshoz érvényes egyetértő közgyűlési határozat szükséges. Egy lakóközösség több kategóriában és több pályamunkával is indulhat.

A díjazottakkal támogatási megállapodás készül, amely tartalmazza a pályázat terv megvalósításának részleteit, és amely alapján történik a pályázati díj utalása is.

A pályázati kategóriák és díjak:

  • Zöld program 3 millió Ft
  • Játszó program 3 millió Ft
  • Közös program 2 millió Ft
  • Gondoskodó program 4 millió Ft
  • Klíma különdíj 1 millió Ft

Az első alkalommal kihirdetett Klíma különdíjért a környezetvédő és energiatakarékos beruházásokra a Gondoskodás programban benyújtott pályázatok indulhatnak.

A pályázat benyújtásához a tipikus hibák elkerülése érdekében összeállítottunk egy tájékoztatót, amely a pályázati anyag összeállításához, az adatlap kitöltéséhez nyújt segítséget. A tájékoztató az internetes Lakóközösségi Tárlatunkban található meg.

Az egyes kategóriákba beküldhető pályázati témákat a kiírás tartalmazza, amely 2010. február 15-től megtalálható itt az oldalunkon, és ugyanitt tölthető le a beküldéshez szükséges pályázati adatlap is.

Letölthető dokumentumok:

pályázati kiírás
pályázati adatlap
Információk a pályázatíráshoz

Bővebb információ: 06-40-421-421 ügyfélszolgálat; Honlap: https://www.allianz.hu/

A pályázat beküldési határideje: 2010. április 30

Forrás: Allianz