palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Te hogyan spórolsz az energiával kreatív pályázat

Az ELMŰ-ÉMÁSZ az ARC közreműködésével kreatív óriásplakát pályázatot hirdet! Engedd el magad, és mutasd meg, hogyan fogod vissza magad az energiafogyasztásban! Te hogyan spórolnál az energiával? Van elég kreatív energiád arra, hogy csökkents az energiaigényeden? Szereted kifejezni magad? Meg is osztanád másokkal? Most nem kell visszatartanod magad! Gondolkodj! Alkoss! Nyerj!

 
Közös álmunk, az igazi rezsicsökkentés hatékonyan csak hosszú távon és kreatívan teremthető meg. Neked vannak ötleteid arra, hogy hogyan kellene csökkenteni az energiafelhasználást? Lehetsz okos, vagy lehetsz kritikus. Lehetsz komoly, vagy lehetsz vicces. Lehetsz szakember, vagy lehetsz műkedvelő. Lehetsz műszaki, vagy lehetsz lírai. Döntsd el, találd ki és mutasd meg egy képen nekünk! Küldhetsz fotót, rajzot, szöveget, bármit a kapcsolási rajztól az olajfestményig.
Számít, hogy milyen jövőt teremtünk magunknak, mert abban fogunk élni. Ahhoz, hogy a jövőnket tervezni tudjuk, kell egy brainstorming. Tekintsd ezt annak, hiszen a legelszálltabb ötletek a legnagyobb eséllyel versenyeznek!
Pályázz, és mutasd meg kreatív, ötletes, vicces vagy komoly elképzeléseidet az energiatakarékosság jövőjéről!
A pályázat kiírói 3, a zsűri által kiválasztott nyertest hirdetnek, valamint a zsűri által kiválasztott 50 alkotásból az online közönségszavazás eredményeként 1 nyertest. A 4 nyertes pénzdíjban részesül. A díj további részét képezi, hogy a díjazott alkotások az ELMŰ-ÉMÁSZ köztéri, óriásplakát felületein Budapesten, Pest megyében és Kelet-Magyarországon 100 példányban, 2013 októberében bemutatásra kerülnek.
Díjak
A pályázat kiírói 3, a zsűri által kiválasztott nyertest hirdetnek, valamint a zsűri által kiválasztott 50 alkotásból a közönségszavazás eredményeként 1 nyertest.
  • 1.díj: bruttó 200.000 Ft
  • 2.díj: bruttó 150.000 Ft
  • 3.díj: bruttó 100.000 Ft
  • Közönségdíj: bruttó 100.000 Ft

A pályázatok leadási határideje: 2013. augusztus 13., kedd éjfél

A pályázat feltételeiről bővebb információ az  www.aram.hu/tehogyansporolsz oldalon található.