palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Te mit tudsz az adózásról? rajzpályázat

apeh-rajzpalyazatAz Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal pályázatot hirdet gyerekek számára két korcsoportban „Te mit tudsz az adózásról?” – címmel.


Pályázati részvétel:
A pályázaton 6-14 év közötti iskolás tanulók vehetnek részt két korcsoportban úgy, mint:

  • I. 6-10 éves korosztály
  • II. 11-14 éves korosztály

A pályázat tárgya: „Te mit tudsz az adózásról?” – rajzpályázat

A beadandó pályázatok száma: A pályázók egyénileg, egy pályázattal jelentkezhetnek.

A pályázatok beadási határideje: 2010. április 30.

A pályázatok beadásának módja: Az elkészült rajzokat az APEH Központi Hivatalába a Sajtó és Kommunikációs Főosztályra kell eljuttatni (1054 Budapest Széchenyi u. 2). egy lezárt borítékban, melyen feladóként a pályázó jeligéje és életkora, címzettként pedig a Sajtó és Kommunikációs Főosztály, valamint a pályázati kategória szerepeljen. A pályázatokat papír alapon kell benyújtani.

Ezzel egyidejűleg kérjük, hogy a pályázó a saját és iskolájának a nevét a pályázati anyagot tartalmazó borítékon belül egy külön borítékba helyezzen – melyen kívülről csak a jeligéjét tünteti fel.

A nyertes pályázatok az APEH tulajdonát fogják képezni. Az értékelésben nem vehetnek részt azok a pályázatok, amelyek nem felelnek meg a megfogalmazott formai követelményeknek.
A pályázat elbírálása külsős szakértők segítségével fog történni.

A pályázat eredményéről történő értesítés módja:
A pályázatok nyerteseit levélben értesítjük, a nyertes pályázatok pedig a hivatal internetes portálján megtekinthetők lesznek 2010. május 15-től.

Tartalmi követelmények:
A pályázónak figyelembe kell vennie a pályázati felhívásban foglaltak, azaz a pályázatnak kapcsolódnia kell az adózás világához. Akár személyes benyomás, vagy akár elképzelés alapján is.

Formai követelmények:
Minden pályázó csak egy rajzot nyújthat be, mely A/3-as méretben készíthető, tetszőleges színekkel. A rajzhoz felhasznált eszközök terén a pályázó szabad kezet kap (tehát a rajz tetszőlegesen készíthető vízfestékkel, zsírkrétával, ceruzával stb.)

Díjazás kategóriánként:

  • I. helyezett: 60 ezer forint értékű ajándékutalvány
  • II. helyezett: 30 ezer forint értékű ajándékutalvány
  • III. helyezett: 15 ezer forint értékű ajándékutalvány

Letölthető dokumentumok:

Pályázati kiírás

Plakát

Forrás: APEH