palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Telekom Adományvonal 1788

adományvonal 1788 pályázatA Telekom Adományvonal egyszerűen és átlátható módon szervezi a rászorulók megsegítését. A 1788-as szám hívásával bárki 100 forintot tud adományozni a meghirdetett támogatási célra, minden esetben társadalmi szintű problémák megoldásán fáradozó közhasznú szervezet munkájához segítséget nyújtva.

A vállalat a szolgáltatást térítésmentesen, a teljes adományozott összeg átutalásával, tehát bevételi törekvés nélkül, a költségek átvállalásával biztosítja, és jelentős segítséget nyújtunk a szervezeteknek a gyűjtési időszak kommunikációs kampányához is (pl. TCR film elkészítés, televíziós és egyéb sajtómegjelenések szervezése). A Telekom Adományvonal arca, szóvivője Katona Klári, egyéniségével, szívével és gondolataival segít abban, hogy az alapítványok minél több pénzt gyűjthessenek munkájukhoz. Katona Klári 2005. március 15-én karitatív munkájának elismeréseképpen miniszteri elismerésben részesült: Pro Caritate díjat kapott.

Csak Magyar Telekom és T-Mobile hálózatból hívható, Dominó előfizetésről kezdeményezett hívás kivételével áfamentes.

2011-re vonatkozó Telekom Adományvonal pályázati felhívás

Pályázni a kapcsolódó anyagok között található Pályázati adatlap kitöltésével és az ott feltüntetett mellékletek csatolásával lehet.

A 2011-re szóló Telekom Adományvonal pályázatok beadási határideje 2010. november 24.

A beérkezett pályázatokról „A Magyar Telekom hozzáad program kuratóriuma” december elején dönt.

Letölthető dokumentum

Adományvonal pályázati adatlap

Forrás: http://www.telekom.hu