palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Telenor alkalmazás ötletpályázat

Androideák újratöltve: indul a Telenor második alkalmazás ötletpályázata. Farsangi hangulatban telt a Telenor idei első Android Workshopja, amely ezúttal a zenéről és a szórakozásról szólt. Az androidos közösséget meglepetés várta a Toldi Moziban: ismét meghirdették a sikeres alkalmazás-ötletpályázatot, az Androideákat.

 

Az okostelefon tulajdonosok az élet egyre több területén használják mobiljukat, hiszen ezek az eszközök nem csak a munkában és a kommunikációban, hanem a szabadidejükben is segítik a felhasználókat. Sokan hallgatnak zenét vagy rádiót útközben, és egyre népszerűbbek azok az alkalmazások is, amelyekkel például beazonosítható a kedvenc adón játszott dal előadója és a szám címe.

A tegnap este a Toldi Moziban tartott Android Workshop Entertainment előadói olyan applikációkat mutattak be, melyek egyszerűbbé teszik a zenerajongók mindennapjait és a szórakozást. A résztvevők megismerkedhettek a Samsung Smart TV applikációival, a Mixgar közösségi zenegépével, valamint a Rádió1 és az MR2 Petőfi rádió zenés alkalmazásaival is.

 „Amikor egy nagyobb társaság szórakozni indul, sokszor nehezen találja meg azt a helyet, ahol mindenki jól érzi magát, ahol igazán jó zenére lehet bulizni. Egy mobil app most már nem csak az éjszakában való tájékozódásban hasznos, hanem abban is, hogy a közösség maga dönthessen arról, mit játszanak a kedvenc helyén. A Mixgar összehozza a szórakozóhelyet és a szórakozni vágyót. Sőt, feldobja a házibulit, és ismerkedni is segít.” – mondta Huszár Gerzson, a Mixgar vezetője.

A Telenor nyolcadik Android Workshopjára az előadások mellett meglepetéssel is készült: a Facebookon újra elindítja sikeres Androideák ötletpályázatát, melynek témája ezúttal a szórakozás. Az oldal követői 2012 március 26-ig öt témában küldhetnek alkalmazás ötleteket az erre a célra fejlesztett alkalmazáson keresztül: Eszem-iszom, Éjszakai műszak (bulik, klubok), Premier előtt (színház és mozi), Mi újság? (közösségi appok), Just for fun (további témák, játékok).

„A Telenor az Android-felhasználók igényeit figyelembe véve 2010 decemberében indította el az első Androideákat. A sikert a kreatív ötletek magas száma és a dobogós alkalmazások letöltései is bizonyítják. Az Androideák Entertainment pályázat újbóli meghirdetésével tovább szeretnénk bővíteni a hazai fejlesztésű alkalmazások körét annak érdekében, hogy ezeken keresztül még több élményt nyújtsunk az okostelefon felhasználóknak.”– mondta Badics Eszter, a Telenor közösségi média szakértője.

Az első versenyen a beérkezett közel 500 javaslatból a zsűri által kiválasztott legjobb tíz androideára voksolhattak a Telenor Facebook követői. A több mint 4700 leadott szavazatból a három legnépszerűbb alkalmazást – a Magyar Alkalmazások, a Kétkerék kerékpáros útvonaltervező és az S.O.S. Help – a mobilszolgáltató megvalósította. Az applikációkat eddig összesen már több mint 50 000 felhasználó töltötte le az Android Marketről.

Szórakoztató alkalmazás-ötletpályázat androidealistáknak

A nagy sikerű első forduló után újra itt az alkalom, hogy versenyezz! Ezúttal a szórakozás témakörében várjuk az ötleteket.

A döntés a facebookozók kezében van: a top 10 alkalmazás ötletgazdáját értékes nyereményekkel jutalmazzuk, a három legjobb androideát pedig megvalósítjuk, és ingyenesen elérhetővé tesszük az Android Marketen!

Kategóriák

Eszem-iszom
Premier előtt
Mi újság?
Éjszakai műszak
Just for fun

A szervező: Telenor Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: ”Szervező”)

Az ötletpályázat időtartama

 1. A Szervező 2012. február 23. napján 16 óra 00 perctől 2012. május 7. napján 18 óra 00 percig  „Androideák” néven ötletpályázatot szervez, amelynek részvételi feltételeit a jelen játékszabályzatban határozza meg.
 2. Szervező az Ötletpályzat egyes Szakaszait egyenként az alábbiak szerint határozza meg.
 • Első Szakasz (az ötletek beküldése): 2012. február 23. 16 óra 00 perctől2012. március 26. napján 18 óra 00 percig tart
 • Második Szakasz (a Szervező által felkért személyek szubjektív szempontok alapján rangsorolja a beküldött ötleteket): 2012. március 26.18 óra 01 perctől – 2012. április 19 napján 12 óra 00 percig tart.
 • Harmadik Szakasz (szavazás a Zsűri által kiválasztott 10 toplistás alkalmazás ötletre:  2012.április 19. napján 12 óra 01 perctől – 2012. május 7. napján 18 óra 00 percig tart.

Az Ötletpályázaton való részvétel feltételei

 1. Az Ötletpályázatban a 18. életévét betöltött, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, magyarországi adóazonosító jellel és facebook profillal rendelkező magyar állampolgárok vehetnek részt.
 2. A Résztvevők az Ötletpályázaton kizárólag a saját Facebook profiljukkal vehetnek részt. Amennyiben a Résztvevő nem a saját maga által regisztrált Profillal vesz részt az Ötletpályázaton, az Ötletpályázattal kapcsolatos, Profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban a Szervező mindennemű felelősségét kizárja.

Android alkalmazás ötlet kategóriák

 1. Eszem-iszom
 2. Premier előtt
 3. Mi újság?
 4. Éjszakai műszak
 5. Just for fun

A Díjak és azok odaítélésének időpontjai:

 • A Top 10 Android alkalmazás ötlet beküldő, illetve az Ötletpályázat Harmadik Szakaszában lebonyolított Szavazás első 3 helyezettje közé került ötletek, illetve az azokat beküldő Résztvevők tárgyi nyereményben részesülnek.
 • Az Első Szakaszban beérkezett ötletek közül a Zsűri a Második Szakaszban kiválasztja a top 10 (10 legötletesebb) Android alkalmazás ötletet. Az így kiválasztott és a Zsűri által a 10 legötletesebbnek ítélt Android alkalmazást beküldő Résztvevők egyenként 1 (egy) darab Urbanears Professzionális fülhallgatót nyernek („Ajándékcsomag”), melynek egyedi értéke bruttó 25.400 Ft.
 • A Harmadik Szakasz során a Szavazással a Top 10 Android alkalmazás ötlet közül a Résztvevők által kiválasztott első 3 helyezett Android alkalmazást a Szervező állal megbízott alvállalkozók megvalósítják, majd a Szervező 2012. szeptember 20. napján 12 óra 00 percig a az Android Market felületén ingyenesen letölthetővé teszi. Az első 3 helyezett Android alkalmazás ötletet beküldő Résztvevők egyenként 1 (egy) darab Samsung Galaxy Nexus márkájú Androidos készüléket, bruttó 142.534,- ft értékben és egy 5000 Ft-tal feltöltött Praktikum+Net kártyás tarifacsomagot (a továbbiakban: ”Fődíj”) nyernek (Ajándékcsomag és Fődíj együttesen a továbbiakban: ”Díjak”). A nyeremények másra nem ruházhatók át.

Részletes szabályzat