palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tervezd meg a kabalánkat! pályázat

dekooder pályázatA dekooder nyitott pályázati lehetőséget hirdet kreatívok számára! A pályázat témája: A dekooder csapata, bár felelősségteljes, felnőtt emberekből áll, most megmutatja, hogy a humor és a játékosság sem áll messze tőle. Egy kabalafigurát indítunk majd világ körüli útra! Ehhez Rád is szükségünk van!

A feladat: tervezz a dekoodernek kabalababát!

Alkoss koncepciót és megvalósítási tervet, amely egy kézzel készült figurában fejezi ki az utazás és a design szerethetőségét.

Üzenet: Terveink szerint a kész dekooder-kabala olvasóink révén bejárja majd a Földet, ezért a következő feltételeknek tanácsos megfelelnie. Segítséget hívószavak felsorolásával tudunk adni, más megkötésünk nincs, hiszen egy kreatív, szívvel-lélekkel készülő figuráról van szó.

Ezek a következők:

 • kedves, szeretni való kis lény legyen, amelynek szemmel láthatóan sajátos személyisége van;
 • legyen vicces;
 • dizájnját tekintve legyen letisztult, high-tech, újszerű, innovatív;
 • színeiben jelenjen meg a dekooder logójában is használt kék és zöld szín, valamint legyen rajta a dekooder logó;
 • legyen unisex;
 • mivel vélhetően sokat fog utazni kofferekben, kézi poggyászokban vagy akár farzsebben, legyen strapabíró, mosható, könnyű, anyagát tekintve nem bolyhosodó, és elkerülendő a repülőterek biztonsági kapuinak riasztóit: ne legyen benne fém alkotóelem;
 • méretét tekintve: minimum 15 maximum 25 cm.

Anyag- és eszközhasználat: Teljes mértékben a pályázókra bízzuk, hogy milyen anyagból és milyen eszközökkel tervezik meg a kabalababát, de a pályázatnak tartalmaznia kell egy tervdokumentációt, amely az alapanyagokat, kellékeket és technológiai leírást tartalmazza.

A pályaművek benyújtásának feltételei:

 • A pályázaton valamennyi koncepcióban gondolkodni képes, dekooder-rajongó kreatív ember részt vehet.
 • A pályaműveket emailen kérjük eljuttatni, a info (kukac) dekooder (pont) hu mailcímre.
 • A kész grafikát, a kiviteli tervvel együtt, JPG formátumban kell mellékelni.
 • Fontos, hogy a pályázatban minden szükséges technikai információt fel kell tüntetni (pantone színkódok, anyagmegjelölések, technológiai megjegyzések, stb.), hiszen ezek elengedhetetlenek a projekt kivitelezéséhez!

A benyújtott pályázaton fel kell tüntetni a következő adatokat: Pályázó/pályázók neve, telefonszáma, weboldalának/blogjának neve, email címe.

A pályázat beadásának határideje: 2011. május 22., 17:00 óra

A pályázat elbírálása: A pályázatokat a dekoodert létrehozó 10 tag alkotta szakmai zsűri bírálja el, amelynek eredményeként 3 pályázatot bocsát a dekooder olvasói elé.

Eredményhirdetés: A zsűri által legesélyesebbnek tartott 3 pályaműre a dekooder Facebookos klubjának külön erre az alkalomra létrehozott fényképmappájában adhatják le szavazataikat lájkolás formájában. Amelyik pályamű a legtöbb Tetszik-et kapja, azt választjuk.

Szavazni 2011. május 29-én este 22:00 óráig lehet.

Eredményhirdetés időpontja: 2011. május 30. délelőtt 10:00 óra.

Díjazás:
A dekooder kabalafigurája a nyertes pályamű felhasználásával kerül megvalósításra, és amint elkészül,  világ körüli útra indul, de hogy hogyan, miként,  az egyelőre maradjon titok! 🙂

Az utolsó körbe került legkreatívabb pályaműveket a dekoodert alkotó 9 blog oldalain publikálja.   A győztes tervezővel interjút készítünk a dekooderen!

A győztes pályamű terve a dekooder tulajdonába kerül, a nem nyertes pályaműveket semmilyen további célra nem használjuk.

Web: http://www.dekooder.hu