palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tervezz vászonszatyrot! Grafikai pályázat

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület alkotói pályázatot hirdet grafikusok és illusztrátorok számára.

Téma:

  1. parlagi sas
  2. túzok

Ha szeretnéd, hogy 500 vászonszatyron a te alkotásod szerepeljen és az MME 30 000-es Facebook közönsége is megismerje munkádat, vagy csak egyszerűen szívesen alkotnál madaras témában, jelentkezz!

Ha van kedved és időd, mindkét fajra lehet pályázatot beküldeni. Fontos, hogy ha mindkét fajra küldesz pályázatot, a terveken vagy csak az egyik, vagy csak a másik madár szerepeljen!

Technikai paraméterek:

A vászonszatyor színtelen, natúr vászon színű lesz, a mű lehet színes vagy fekete-fehér
​Nyomtatható felület: A4, 1 oldalas
Fontos, hogy az alkotásokon a faj felismerhető legyen, azonban nem határozói szintű grafikát várunk, a művész nyugodtan beleviheti saját intuícióit, stílusát az alkotásba.
A tervezésnél szem előtt kell tartani, hogy a vászontáskák finanszírozását lehetővé tevő pályázat nevét és 4 db logóját – kis méretben ugyan, de esztétikusan – fel kell tüntetnünk a táskán az A4-es szitán belül, így ezek helyigényét is szem előtt kell tartani.
Az alkotásokat elektronikusan, háttér nélküli png, vagy psd formátumban, legalább 300 dpi felbontásban várjuk a vasony.petra@mme.hu e-mail címre.

Beküldési határidő: 2017.08.20.

A műveket 3 tagú zsűri értékeli. Eredményhirdetés 2017. augusztus 30.

A nyertes mű készítői az alábbi nyeremények közül választhatnak:

Parlagi sas mű nyertese:

  • Sas nap, mely során elviszünk téged +1 főt a Jászberény mellett található Sasközpontba, itt mindent megtudhattok a védelmi munkánkról és a központban épp lábadozó madarakról, majd terepjáróval madarászni megyünk.
    30 000 Ft értékű TouchMeNot Clothing vásárlási utalvány, melyet a Prezentben vásárolhatsz le

Túzok mű nyertese:

  • Túzok nap: Elviszünk téged és +1 főt Dévaványára a Túzokrezervátumba, itt mindent megtudhattok a védelmi munkáról és a központban található madarakról, átmegyünk a Réthelyi Látogatóközpontba, ahol megnézzük az ott élő túzokokat, majd terepjáróval madarászni megyünk.
    30 000 Ft értékű TouchMeNot Clothing vásárlási utalvány, melyet a Prezentben vásárolhatsz le.

A pályázat bővebben: Tervezz vászonszatyrot! Grafikai pályázat