palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tintaszív meseíró pályázat

logo1

A Fórum Home Entertainment Hungary és a Tini Lady Magazin – Cartoon Network Magazin (a továbbiakban együttesen Kiírók) meseíró pályázatot hirdet 6-14 éves gyerekek számára.

Részvétel
A pályázaton 6-tól 14 éves korig bárki részt vehet, maximum 3 pályaművel. A pályaművek témája a Tintaszív című film DVD- és Blu-ray- megjelenése kapcsán: Ereszd el fantáziád – írd meg saját mesédet!

A pályázók bármilyen stílusban írhatják műveiket, semmilyen műfaji megkötés nincs, a terjedelme ne legyen több 2000 karakternél. Egyetlen kikötés, hogy az alkotások nem tartalmazhatnak közízlést sértő, illetve erőszakos jeleneteket. Ilyen alkotásokat nem áll módunkban elfogadni.

A filmről:
Ha Mo Folchart felolvas egy történetet, a szereplők életre kelnek… szó szerint! És ezzel Mo nem kis galibát okoz. Különleges képességeit latba vetve vissza kell küldenie a betolakodókat saját világukba – és meg kell mentenie a miénket. Csakhogy a varázslényekről olvasni jóval egyszerűbb, mint szembenézni velük… Mo és lánya, Meggie valódi és könyvbéli barátaik segítségével fejest ugranak az izgalmas küldetésbe, melynek során ördögi ellenségek, fantasztikus fenevadak és hajmeresztő veszedelmek leselkedik rájuk.

Díjak
Az első tíz helyezettet Tintaszív könyvvel jutalmazzuk.

Az első három helyezett díjai:

  1. helyezett: Fórum Home DVD ajándékcsomag + Tintaszív  DVD + Tintaszív könyv valamint a nyertes mese megjelenik a Tini Lady Magazinban vagy Cartoon Network Magazinban(a nyertes pályázó életkorától függően)
  2. helyezett: Tintaszív  DVD + Tintaszív könyv + Szikraváros DVD + Szikraváros könyv valamint a nyertes mese megjelenik a Tini Lady Magazinban vagy Cartoon Network Magazinban (a nyertes pályázó életkorától függően)
  3. helyezett: Tintaszív  DVD, Tintaszív könyv

A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók.

Beküldés
Az elkészült pályaműveket postai úton vagy e-mailben (word formátumban) lehet beküldeni.

Cím: M&C Kft. 1119 Budapest Nándorfejérvári út 40/A

E-mail:     cnmagazin@mintatvben.hu; tiniladymagazin@mintatvben.hu

Jelige: Tintaszív meseíró pályázat

A beküldött alkotásokon fel kell tüntetni a Pályázó nevét, címét, életkorát, valamint mellékelni kell a Jelentkezési lapot is, melyen egy szülő aláírásával kell igazolni, hogy gyermekük beleegyezésükkel vesz részt a Pályázaton.
Postai beküldés esetén a borítékon fel kell tüntetni a Tintaszív meseíró pályázat jeligét.

A beérkezett anyagok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás), a postai értesítés késedelméért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

Beküldési határidő: 2009. július 31., péntek

További információ:

Varga Csaba
Cartoon Network Magazin főszerkesztő
tel.: 06-30-552-81-14
email: csaba.varga@mcpublishing.hu

Forrás: CNM