palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tolerancia – Irodalmi pályázat

A Humanitas Kulturális Alapítvány, amelynek székhelye: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Király utcai könyvtár és a IV. kerületi Önkormányzat országos irodalmi pályázatot hirdet vers és novella kategóriában, „tolerancia” témakörben.

Hivatásos és amatőr író egyaránt pályázhat, 16 éves kortól, 1 novellával, maximum 4 (A/4-es) oldal terjedelemben és maximum 4 verssel.
A pályázat jeligés. Postai küldés esetén, kérjük, a borítékra írják rá a jeligét, kisebb lezárt borítékba helyezett cédulán tüntessék fel a pályázó nevét, lakcímét, lehetőleg az email címét és telefonszámát is; elektronikus úton beküldött pályázatok esetén adjanak meg egy jeligét és írják meg elérhetőségeiket.

Beküldési határidő: 2013. március 15. 

A beküldött írásokat három tagú zsűri értékeli. A zsűri elnöke: Czigány György költő, tagjai: Baán Tibor költő és Benke László költő.

Eredményhirdetésre a Költészet Napja alkalmából 2013. április 19-én 17 órai kezdettel kerül sor az újpesti Király utcai könyvtárban.

Az első három helyezettet 40, 30 illetve 20 ezer forint értékű könyvutalványban részesíti a pályázat kiírója. A további hét legjobb pályázó tárgyjutalomban részesül.
A díjakat a Humanitas Kulturális Alapítvány biztosítja.

A pályázatokat a következő elérhetőségeken várjuk:
Postacím: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Király utcai könyvtára, 1042 Budapest Király u. 5.
Email: fszek0401@fszek.hu

Forrás: http://www.fszek.hu