palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tornaterem-felújítási pályázat

Pályázat tornaterem/tornacsarnok felújításra, valamint strandkézilabda és kültéri pályaépítésre.

A pályázat meghirdetésének konkrét célja a leromlott állapotba került, kézilabdázásra alkalmas sportcsarnokok, tornatermek korszerűsítése, strandkézilabda pályák fejlesztése, kültéri kézilabda pályák építése és ez által a kézilabda utánpótlás-nevelés infrastrukturális feltételeinek javítása, a sportág tömegesítésének elősegítése érdekében.

A jelen pályázati kiírás alapján, három kategóriában lehet pályázatot benyújtani:

  • I. Pályázati kategória – Komplex sportcsarnok és tornaterem-felújítási program;
  • II. Pályázati kategória – Strandkézilabda fejlesztési program;
  • III. Pályázati kategória – Kültéri kézilabdapálya fejlesztési program.

Pályázók köre
A pályázó csak a felújítással érintett ingatlan tulajdonosa (települési önkormányzat, Magyar Állam a továbbiakban: ingatlan tulajdonosa), vagy vagyonkezelője (tankerületi központ, vagy az önkormányzat, vagy az állam kizárólagos tulajdonában álló nonprofit gazdasági társaság, a Magyar Állam által vagyonkezelésbe adott ingatlanok vagyonkezelője, a továbbiakban: ingatlan vagyonkezelője) lehet.
Az MKSZ szándékában áll az egyházi tulajdonú ingatlanok tekintetében is lehetőséget biztosítani a pályázat benyújtására, a hatáskörrel rendelkező minisztériumok állásfoglalásai függvényében. A minisztériumok visszajelzésekről tájékoztatást nyújt az MKSZ.

Az elnyerhető támogatás maximális keretösszege
A pályázat meghirdetésekor a felújítás megvalósítására tervezett teljes beruházási keretösszeg (a továbbiakban: Tervezett keretösszeg): 2.400 (azaz kettőezernégyszáz) millió forint.

A pályázható teljes beruházási érték alsó és felső határa pályázónként

A. I. pályázati kategória
Alsó határa: bruttó 30 millió forint.
Felső határa: bruttó 300 millió forint.

B. II. pályázati kategória
Az MKSZ által – a 3.B. pont szerint – meghatározott pályaépítéshez tartozó műszaki tartalom ellenértéke bruttó 20,27 millió forint.
Az MKSZ által – a 3.B. pont szerint – meghatározott pálya felújításához tartozó műszaki tartalom ellenértéke bruttó 5,34 millió forint/pálya.

C. III. pályázati kategória
Az MKSZ által – a 3.C.a. pont szerint – meghatározott műszaki tartalom ellenértéke bruttó 34,6 – 37,7 millió forint, attól függően, hogy a meglévő szabvány méretű burkolat milyen mértékben szorul javításra, felújításra.

Letölthető dokumentumok

palyazati_felhivas_es_utmutato_vi_utem
felujitas_palyazati_adatlap_i_kategoria
felujitas_palyazati_adatlap_ii_kategoria_strandkezilabda_palya felujitas_palyazati_adatlap_iii_kategoria_kulteri_kezilabda_palya
megallapodas_palyazo_tulajdonossal
megallapodas_palyazo_tulajdonossal_es_vagyonkezelovel

A pályázat benyújtására 2020. január 31. 12:00-ig van lehetőség.

Benyújtás címe: Magyar Kézilabda Szövetség, 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. A borítékon kérjük, hogy tüntessék fel az „Országos Tornaterem Felújítási Program VI. Ütem” elnevezést.

A pályázat papír alapú beadása mellett az adatlap elektronikusan kitöltött példánya is benyújtandó az alábbi e-mail címre: palyazat@mksz.hu

A döntéshozatal tervezett határideje: 2020. február 28.

Tornaterem-felújítási pályázat