palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

TP-Link hálózati eszközök már a KEF portálról is

2018 júliusától a TP-Link, a világ egyik vezető hálózati eszközgyártójának üzleti és otthoni kategóriás termékei is elérhetők egyszerűsített, kosaras vásárlással a KEF portálon. A minden más gyártónál kedvezőbb árú menedzselhető vezeték nélküli Omada, valamint vezetékes JetStream switch és SafeStream router megoldások között minden költségvetési intézmény megtalálhatja az elavult, problémás hálózata megújításához szükséges készülékeket. A modellválasztásban, hálózattervezésben a TP-Link Magyarország irodája is segítséget nyújt a végfelhasználó intézményeknek.

A közintézmények kisebb hálózatfejlesztési, eszközbeszerzési igényeinek leggyorsabb, legegyszerűbb módja a KEF portálon történő vásárlás. Ezzel időt, pénzt és egy bonyolult, sokszereplős és magas költségekkel járó közbeszerzési eljárást spórolhatnak meg a közpénzből gazdálkodó állami vagy helyi intézmények. Mindezidáig azonban a legkedvezőbb árú megoldásokat kínáló gyártók termékei nem voltak elérhetők a KEF portálon.

A hálózatos közbeszerzési szerződések 2018 júliusi hatálybalépésével 195 TP-Link termékkel bővült a vásárolható termékek köre. A kedvező árú, ugyanakkor kiváló minőségű megoldásairól ismert gyártónak nemcsak a szélesebb körben ismert lakossági routerei, hanem az akár egyetemi hálózatokat is kiszolgáló menedzselhető switch és Omada Wi-Fi megoldásának elemei is egy kattintással megvásárolhatók.

Az Omada menedzselhető Wi-Fi hálózatról:

Az Omada rendszer intézményi szintű vezeték nélküli hozzáférési pontokból, illetve az ezeket vezérlő kontrollerből áll. Az elmúlt években számos hazai köz- és felsőoktatási intézmény, kórház, polgármesteri hivatal választotta vezeték nélküli hálózata kiépítésére a TP-Link liszenszdíjmentes megoldásait az egyszerű kezelhetőség és a kedvező ár miatt. A KEF portálon elérhető legkedvezőbb árú menedzselhető Wi-Fi megoldást ma a TP-Link EAP hozzáférési pontjai és OC200-as kontrollere jelentik.

A JetStream menedzselhető switch termékcsaládról:

A Smart, L2 és L3 menedzselhető switchek ma már minden intézményi hálózat alapjait jelentik. A TP-Link modellpalettájáról a legkisebb 5 portos megoldásoktól a gerinchálózati 48 portos L3 switchig, 1 és 10GE SFP csatlakozókkal minden szükséges eszköz megrendelhető egyetlen kattintással. A JetStream switchek a ma elérhető legkedvezőbb árú eszközök a KEF portálon minden egyes termékkategóriában.

Valamennyi TP-Link üzleti megoldás 5 év gyártói garanciával, rövid szállítási határidővel rendelhető bármely KEF hálózatos szerződéssel rendelkező partnertől. A modellválasztásban, hálózattervezésben segítséget nyújt a TP-Link Magyarország mérnökcsapata, valamint a gyártó magyar nyelven elérhető weboldala: www.tp-link.com/hu.