palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Túravitorlás Sportklub logópályázat

Túra Vitorlás Sportklub pályázatLogópályázat a Túravitorlás Sportklub számára. A Balaton egyik kiemelkedő eredményekkel és közel 50 éves múlttal rendelkező egyesülete, a Túravitorlás Sportklub pályázatot hirdet régi logójának újratervezésére, illetve ruházaton használható logó (arculati elem) készítésére. A logóknak tükrözniük kell a klub tevékenységét, szellemiségét, a meglévő logó fő elemeinek felhasználásával. Elvárás, hogy a készülő logó a hagyományokhoz kötődő vitorlázósport történelmi klubjaihoz hasonló szellemiségben készüljön, míg a ruházaton használható arculati elem(ek) lazább, sportosabb felfogásban is készülhetnek. LEJÁRT PÁLYÁZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


A TVSK a két logót saját működési körében, valamint kimenő dokumentumain, népszerűsítő kiadványokban, illetve az Interneten, pólókon, hajókon, zászlón kívánja használni.

 1. A TVSK logótervnek tartalmaznia kell a jelenleg használt logó középpontjában látható „horgony” vagy „vasmacska” elemet, illetve a TVSK alapítási dátumát.
 2. A ruházaton alkalmazható logó terveinek nincsen különösebb képi alapkövetelménye.
 3. Minden pályázónak mind a két logótervet el kell készítenie, enélkül a pályázat nem érvényes.
 4. A pályázatra bárki, korlátlan számú páros tervvel nevezhet. Kiskorú pályázó csak törvényes képviselője jóváhagyásával nyújthat be pályázatot.
 5. A pályázatra jelentkezőnek számlaképesnek (egyéni vállalkozó, vagy társaság) kell lennie, az első díjat számla ellenében utalja át a TVSK.
 6. A nyertes pályázat feletti jogokkal a pályázatot kiíró TVSK mint tulajdonosrendelkezik. A nyertes munkát a klub bármikor és bárhol használhatja. A pályázó a beküldött tervet máshol nem használhatja, s nyilatkoznia kell arról, hogy művével a TVSK szabadon rendelkezhet.
 7. Az elbírálást esztétikai és megvalósíthatósági alapon a TVSK által felkért zsűri végzi el. A klub fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítja, ebben az esetben nem hirdet első helyezettet, s nem használja fel egyik pályaművet sem.
 8. A pályázatok értékelését követően a TVSK csakis egy, első helyezettet hirdet ki és díjaz.
 9. A nyertes logó díja bruttó 100.000, azaz százezer Ft.
 10. Az TVSK pályamunkát nem küld vissza. A pályázó a pályázat beküldésével tudomásul veszi és elfogadja a pályázati kiírásban foglaltakat.
 11. A logók tervét CD-n, vagy DVD-n kell benyújtani. A pályázathoz rövid, maximum 10 soros magyarázat fűzhető. A logóterveket legalább egy grafikus formátumban (pl.:AI, EPS, BMT, stb.) és JPG formátumban is be kell nyújtani.
 12. A pályázat jeligés, a CD-n, levélben csak a jelige szerepelhet. Pályázónként minden egyes pályaműre külön jeligét kell adni, de elegendő mindet egy CDre menteni. A pályázó adatait – név, szül. év, hó, nap, lakcím, elektronikus és telefonos elérhetőség – és nyilatkozatait külön word, wordpad vagy notepad fájlban kell mellékelni – „elérhetőségek” címmel
 13. A CD-kt a következő címre kell feladni, vagy eljuttatni: Túravitorlás Sportklub 1024 Budapest, Káplár utca 10/a. fsz. 5. vagy: 1525 Budapest Pf.155
 14. Beérkezési határidő: 2010. április 26. Eredményhirdetés: 2010. május 5.
 15. Bővebb információ, a jelenlegi logó megtekintése: http://www.tvsk.hu; +36309826485; tura@tvsk.hu

Forrás: T Ú R A V I T O R L Á S   S P O R T K L U B